Ödüllü Probiyotik Alflorex Nedir? Alflorex Probiyotik Nasıl Kullanılır? Alflorex Probiyotik Faydaları Nelerdir? Alflorex Kullananlar bu ürün hakkında ne diyor? Alflorex Kullanıcı Yorumları ne yönde? Kullanmadan önce tüm bu merak edilen soruların detayları yazımızda..

hazımsızlık

Alflorex Probiyotik Nedir?

Symbiosys Alflorex Probiyotik 30 kapsül halinde satılan, içeriğinde patentli probiyotik bulunan bir takviye edici gıdadır. İçeriğinde Bifidobacterium infantis bulunur ve bu, sağlıklı bağırsaklarda doğal olarak da bulunan bir mikroorganizmadır. Alflorex Probiyotik bir yandan bağırsakları desteklerken diğer taraftan bağırsak duvarının korunmasına yardımcı olur. Bağırsak duvarı bariyerinde ortaya çıkacak en ufak bir bozulma dahi yabancı proteinlerin, zararlı elementlerin bağırsaklara geçmesine, tahriş etmesine neden olabilir.

Bağırsa duvarında meydana gelecek sorun, doğrudan bağırsakların tahriş olup zarar görmelerini beraberinde getirir. Bu durumda da şişkinlik, gaz, karın ağrısı, ishal ve kabızlık gibi rahatsızlıklar ortaya çıkar. Alflorex Probiyotik vejetaryen bir kapsül formu olarak bütün bunlarla mücadele eder.


symbiosys


Alflorex Probiyotik Nasıl Kullanılır?

Alflorex Probiyotik, günde 1 adet kullanılmalıdır. Açıldıktan sonra 30 gün içinde tüketilmesi tavsiye edildiği için bir kutu, bir aylık ürün olarak düşünülebilir. Kapsül, su ile beraber kullanılır. 4 hafta boyunca düzenli olarak kullanıldığında etkili kullanım sağlanmış olur.

Alflorex Probiyotik günün herhangi bir saatinde, yemekten ayrı ya da yemekle birlikte alınabilir. Bir bardak su, bir kapsül için yeterlidir. Ürünün kullanım önerisinde su tavsiye edilmekte, özellikle meyve suları ile tüketilmesinden kaçınılması gerektiğine dikkat çekilmektedir. Bunun nedeni, meyve suları genel olarak asitlidir ve asit, probiyotik formuna zarar verebilir. Dilerseniz su yerine süt veya daha az asitli badem, soya, pirinç sütü ile de alabilirsiniz. Fakat en kolayı su ya da süt ile almak olacaktır.

Alflorex Probiyotik, antibiyotik tedavisiyle birlikte kullanılabilir. Kullandığınız antibiyotik dozundan ayrı olarak Alflorex Probiyotik dozunu da kullanmaya devam edebilirsiniz.

Bir ay boyunca günde 1 kapsül olarak aksatmadan her gün almalı ve bütün kutuyu bitirmelisiniz. Bu sayede etkileri uzun süreli olacaktır.

en iyi probiyotik

Alflorex Probiyotik Faydaları Nelerdir?

Alflorex Probiyotik ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteren bir üründür. Bağırsaklarda gereken kısımlarda bariyer oluşturur ve 2 hafta içinde bağırsak sisteminizin düzenlenmesini sağlar. Semptomlarda ilk rahatlama 1 hafta ila 2 hafta arasında olur. Elbette yaşa, cinsiyete ve genetik yapıya göre etki süresi değişebilir. Bu yüzden nadir de dolsa bazı kişilerde bağırsak bariyer oluşumu 1 aydan uzun sürebilmektedir.

Alflorex Probiyotik alınmaya devam ettiği sürece bağırsaklarınızda kalarak etki gösterir. Daha sonra bağırsak hareketleri ile doğal şekilde atılır. Öne çıkan faydalarını şöyle sıralayabiliriz:

·         Bağırsak hareketlerinin düzenlenmesini sağlar.

·         Virüslerin, zararlı bakterilerin ve diğer zararlı etkenlerin yol açtığı ishallerin tedavisini sağlar.

·         İnflamatuvar bağırsak hastalıklarının tedavisine yardımcı olur.

·         Antibiyotik kullanımından kaynaklı ishallerin tedavisini sağlar.

·         Bağışıklık sistemini güçlendirir.

·         Ülser, gastrit, reflü gibi hastalıkların etkeni helicobacter pylori tedavisinin yan etkilerinden korur.

·         İdrar yolu ve solunum yolu enfeksiyonlarının giderilmesinde destekleyici olur.

·         Kolesterolün düşmesini sağlar.

·         Bebek ve çocuklarda rastlanan egzama, atopik dermatit ve alerjilerin tedavisinde yardımcı olur.

·         Süt ve süt ürünlerinin sebep olduğu hazımsızlığın tedavisinde etkilidir.

·         Şeker hastalığı ve obezitenin yönetilmesinde yardımcı olur.

·         Sağlıklı bir cilt oluşumuna yardımcı olur.

·         Hassas bağırsak sendromunun tedavisinde destek olarak kullanılır.

sindirim sistemi

Alflorex Probiyotik Nerede Satılır ve Fiyatları

Alflorex Probiyotik, başta eczaneler olmak üzere pek çok yerde satılmaktadır. Bulunduğunuz yere en yakın eczaneden tedarik edebileceğiniz gibi internetten de temin edebilirsiniz. Gittigidiyor, N11, Trendyol, Hepsiburada başta olmak üzere pek çok e-ticaret platformunda satışı yapılıyor. İnternet üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilir, en uygun yerden ve güvenilir bir satıcıdan temin edebilirsiniz.

Alflorex Probiyotik fiyatlarına baktığımızda şu an için 58 TL ila 80 TL arasında değiştiğini görüyoruz. Zaman zaman kampanya ve indirimlerle 45 TL’ye kadar fiyatları düşmüştür. Online satıcıların bir kısmı fiyata kargo ücretini dahil etmediği için kargo ücretiyle birlikte ürünün maliyeti 10 TL kadar daha yükselebilmektedir.

bağırsak

Alflorex Probiyotik Kullananlar& Kullanıcı Yorumları

Alflorex Probiyotik kullanıcı yorumları ilk defa denemek istiyorsanız yol gösterici olabilir. Kullanıcıların yorumlarını ürünün satışını yapan platformlarda kolaylıkla bulabilirsiniz. Yorumları incelediğimizde tamamının iyi veya çok iyi dediklerini görüyoruz. Dolayısıyla memnun olmayan pek kimse yok. Alflorex Kullananlar ilk kullanımdan itibaren etkisini fark ettiklerini, özellikle ilk 1 haftadan sonra bağırsak hareketlerinde büyük değişimler olduğunu söylüyorlar.

Pek çok kullanıcı, diyetisyeninin tavsiyesi üzerine başladığını ve düzenli olarak 3 ay kullanıldığında diyet açısından büyük etkisi olduğunu belirtiyor. Bazı kullanıcılar rahatlama olduğunu; fakat çok bariz etkisini görmediğini söylüyor. Onlar da spastik kolunun olması gibi çeşitli üst düzey rahatsızlıklarından kaynaklı olabileceğini belirtiyorlar. Burada unutulmaması gereken, Alflorex Probiyotik bir takviye edici gıdadır. İlaçları desteklese de tam bir ilaç değildir. Siz de deneyebilir, deneyimlerinizi altta yer alan yorum kutusuna yazarak bu ürünü denemek isteyen tüketiciler ile paylaşabilirsiniz.


Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski