Easyvit Easyfishoil Omega 3 Kullanan Anneler gerçekten memnun mu? bu ürünü tavsiye ediyor mu? Easyfishoil kullanan annelerin yorumları nasıl? Easyfishoil gerçekten işe yarıyor mu? gibi merak edilen sorulara cevap bulmaya çalıştık.
omega 3

Easyfishoil Nedir?

Balık yağı, özellikle çocukların zihinsel gelişimi için çok önemlidir. Yıllardır çeşitli balık yağları piyasada bulunmasına karşın bunlar sıvı formda oldukları için çoğu ebeveyn çocuklarına beğendiremiyordu. EasyFishoil, ezber bozan balık yağı sloganı ile piyasaya çıktı ve ilk günden itibaren büyük bir ilgi gördü.

Çocukların gelişimine yardımcı olan yeni nesil bir balık yağı olan EasyFishoil, jel tablet formunda bulunuyor ve her pakette 30 jel tablet bulunuyor. Lezzeti çocukların son derece hoşuna gidiyor. Balık tadı ve kokusu vermiyor. Gaz, reflü gibi şikayetlere neden olmuyor. Bu yüzden de kolayca tüketilebiliyor.

EasyFishoil, patentli ConCordix teknolojisiyle Norveç’te üretilmiştir. Tek tek paketlendiği için blister ambalajında oksijenle temas etmemektedir. Bu da balık yağının tadının ve kokusunun bozulmasını engellemektedir. İçeriğinde 259 mg DHA (Dokosahekzaenoik Asit), 54 mg EPA (Eikosapentaenoik Asit) ile günlük balık yağı ihtiyacını 1 jel form ile rahatlıkla karşılamaktadır.

çocuklar için omega 3

Easyfishoil Faydaları Nelerdir?

  • ·         EasyFishoil içeriğindeki D vitamini, normal büyüme ve kemik gelişiminde etkilidir.
  • ·         DHA, normal beyin fonksiyonlarının korunmasına ve gelişmesine katkıda bulunmaktadır.
  • ·         Her kapsülde 720 mg Omega 3 ve 10 mg D vitamini bulunmaktadır.
  • ·         Çiğnenebilen ve susuz tüketilebilen formuyla çocukların ilgisini çekmektedir.
  • ·         Hızlı ve yüksek emilimi sayesinde sindirim rahatsızlığı vermemektedir. Standart balık yağlarına nazaran %44 daha fazla emilmektedir.
  • ·         Hijyenik blister ambalajı ile rahatlıkla taşınabilmektedir.
  • ·         Reflü ve gaz şikayetlerini ortadan kaldırdığına dair özel patente sahiptir.
  • ·         Şeker ve herhangi bir yapay tatlandırıcı içermemektedir. İçeriğinde doğal limon ve doğal portakal aroması yer almaktadır.  
  • ·         Kemiklerin güçlenmesine yardımcı olmaktadır.
  • ·         Büyümeye yardımcı olmaktadır.

balık yağı

Easyfishoil Nasıl Kullanılır?

EasyFishoil balık yağı, takviye edici gıda kategorisinde bir üründür. 4-6 yaş arası çocuklarda tercihen sabah ve akşam öğünlerinden önce 1 ya da 2 jel form çiğnenerek kullanılır. Burada dikkat edilmesi gereken EasyFishoil’in normal beslenme ürünü değil, sadece takviye edici gıda olduğudur. Günlük tavsiye edilen porsiyon dışına çıkılmamalıdır. Sağlıklı beslenmeleri ve gelişebilmeleri için çocukların dengeli ve çeşitli beslenmeleri gerekmektedir.

EasyFishoil ilaç değildir. Bu yüzden hastalıkların önlenmesi ya da tedavisi için kullanılan bir ürün yerine geçmemektedir. Balık yağına alerjisi olanların kullanımı uygun olmadığı gibi son kullanım tarihine kadar 5-25 derce arasında muhafaza edilerek günlük kullanılabilir.


easyfishoil yararları

Easyfishoil Nerede Satılır ve Fiyatı Ne Kadar?

EasyFishoil’e ulaşmak son derece basittir. Son dönemde ekranlarda fazlaca reklamlarına rastlanan ürünü eczanelerden temin edebileceğiniz gibi internetten de satın alabilirsiniz. Hepsiburada, Trendyol, N11, ePtt AVM gibi e-ticaret platformlarında satılan EasyFishoil, e-bebek mağazalarında ve web sitesinde de satışa sunuluyor. İnternet üzerine daha pek çok satıcıda bulabilir, fiyatlarını inceleyebilir ve bulunduğunuz her yerden sipariş verebilirsiniz. Online sipariş verdiğiniz ürünler Türkiye’nin her yerine kargo ile kısa sürede ulaştırılmaktadır.

EasyFishoil fiyatlarını şu an için internette 72 TL ile 112 TL arasında değişiyor. Fakat kargo ücreti ile birlikte minimum 80 TL’den başladığını söyleyebiliriz. Yılbaşından bu yana zaman zaman çeşitli kampanyalarla bazı satıcılarda 50 TL’ye kadar ürünün fiyatı düşmüş olsa da genel olarak 75 TL bandında yer aldığını, düzenli artış eğiliminde olduğunu söyleyebiliriz. Bunun nedeni de gün geçtikçe yaygınlaşması ve kullananların memnun kalmasıyla ürünün tercih edilirliğinin yükselmesidir.

Easyfishoil Kullanan Annelerin Yorumları

EasyFishoil kullanıcı yorumları ilk defa denemeyi düşünenlere fikir verici olabilir. 9-20 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de EasyFishoil kullanmış 400 kişiyle online bir araştırma yürütülmüştür. Araştırmaya göre kullanan her 10 anneden 9’unun memnun kaldığı sonucuna ulaşılmıştır.

Yine İskandinavya’da 300 çocuk üzerinde yapılan araştırmaya göre EasyFishoil kullanan çocukların 16. Haftanın sonunda beğenilme oranı %86 olarak tespit edilirken kullanıma devam etme oranı %87,5 ölçülmüştür. Bu da çocukların son derece severek tükettiklerini göstermektedir.

Easyfishoil Kullananların Yorumları
Easyfishoil çocukların severek kullandığı harika bir ürün 3 çocuğum var hepsine easy fishoil omega 3 veriyorum.Hepside maşallah canavar gibi.Şurup formlarına göre daha kullanışlı ve uzun ömürlü herkese tavsiye ederim.


Easy Fishoil Kullanıcı Yorumları
Ben 4 yaşında ki oğlum için aldım,tadına bayıldı.birini bitirmeden bir daha istiyor.Eczaneden alırken açıkçası biraz endişe etmiştim ama neyseki çok beğendi tadını.Normalde haftada en az 2 kez balık tüketmek gerekiyor ama çalıştığım için çocuklara her zaman yediremiyorum.Easyfishoil  ile çocuğumun Omega 3 eksikliğini tamamlıyorum.Çocukların gelişimi için en güçlü omega 3 kaynağım bu balık yağı.


Easyfishoil En iyi Omega 3 kaynağı
Easyfishoil  şu ana kadar tükettiğimiz en güzel Omega 3 formu bana göre,daha önce kızıma aldığım sıvı vitamin ve omega takviyelerini katiyen içiremiyordum.Şimdi daha biri bitmeden 1 tane daha istiyor.3 yaşında ki yeğenime de verdik oda tadını çok beğendi ama ürün fiyatı biraz pahalı keşke biraz daha uygun olsa da herkes alıp çocuğuna verebilse..


Online platformlarda kullanıcı yorumlarına baktığımızda üründen genel olarak memnun kalındığını görüyoruz. Ebeveynler özellikle sıvı balık yağını çocuklarına vermekte sıkıntı çektiklerini; fakat bu üründe böyle bir zorlanma yaşamadıklarını, çocukların çiğneyip yuttuklarını belirtiyorlar. Bazıları çocuklarının balık yapı tadını yoğun hissettiğini söylediğini ve ardından bir meyve vererek ağızlarını tatlandırarak üstesinden kolayca geldiklerini dile getiriyorlar. İsterseniz siz de satın aldığınız platformda ya da üye olduğunuz bir platformda deneyimlerinizi paylaşabilir, ilk kez denemek isteyenlere fikir verebilirsiniz.


1 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. Redoxon kids ile beraber veriyorum. C vitamini, omega3 emilimini arttırıyor.
    Easyfishoil tadı çok güzel. 2 yaşındaki kızım için almıştım. Balık yağını asla içiremiyorduk ama bunu severek yiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski