Hametol Onarıcı bakım kremi kullananlar tarafından faydaları ve etkileri dilden dile yayılan bir krem.Son günlerde Tv reklamlarında sıkça karşılaştığımız Hametol Krem nedir?Hametol Krem nerelerde kullanılır,Faydaları nelerdir? Hametol Krem kullananlar bu ürünü tavsiye ediyor mu? ürün hakkında ki kullanıcı yorumları hangi yönde gibi aklınıza gelen tüm soruların cevabı haberimizde...

hametol onarıcı krem

Hametol Krem Nedir?

Cildimiz en özel giyisimizdir ve sağlıklı bir cilde sahip olmak için onu hem korumak hem de bakımını yapmak gerekiyor. Bu yüzden piyasada onlarca farklı cilt bakım kremi bulunuyor. Fakat Hametol krem son zamanlarda adından fazlasıyla söz ettirerek öne çıkmayı başarıyor.

Hametol krem, ünlü eczacılık şirketlerinden birisi olan Abdi İbrahim tarafından geliştirilmiştir. Tamamen doğal bir formüle sahip olan krem, içeriğinde paraben, alkol ve koruyucu özellikte kimyasal barındırmıyor. Kullanıldığında ciltte bir bariyer etkisi oluşturarak dış etmenlere karşı koruma altına alıyor. Özel içeriğiyle de cildi besleyip onarım sağlıyor.

Hametol Krem karşımıza üç farklı krem türüyle çıkıyor:

1.   1. Hametolcilt Bakım Kremi: Cildinizin günlük bakım ihtiyacınız karşılamak, cildi beslemek ve nemlendirmek için geliştirilmiştir. Hamamalis, provitamin B5, hyalüronik asit, shea butter ve E vitamini içeriğine sahiptir.
2.       Hametol Onarıcı Bakım Kremi: Çok kuru ciltler ve tahrişe yatkın bölgelerin bakımı için geliştirilmiştir. Hamamelis, provitamin B5, buğday tohumu yağı, shea butter ve E vitamini içeriğiyle cildinizi bütün çevresel etkilere karşı korumakta, güçlü bir cilt bariyeri oluşturmaktadır.
3.       Hametol Bebek Pişik Kremi: Tamamen bebeklerin ince ve hassas ciltleri için geliştirilmiştir. Hamamelis, provitamin B5, zeytinyağı, bademyağı ve çinko içeriği ile bebeklerin ciltlerini korumakta, onarmakta ve pişik oluşumunu engellemeye yardımcı olmaktadır.

hametol kullanıcı yorumları

Hametol Krem Faydaları

  • ·         Hametol krem, cildinizin ihtiyaç duyduğu günlük bakımın karşılanmasını sağlar.
  • ·         Hamamelis virginiana içeriği sayesinde cildinizin nemli, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm almasını sağlar. Zarar görmüş cildi onarıcı etkisiyle engellemeye yardımcı olur.
  • ·         Shea butter, E vitamini ve yağ içerikleriyle etkili bir cilt bariyeri oluşturarak cildinizin nemli ve esnek kalmasını sağlar.
  • ·         Kuru hava ce soğuk havalara karşı cildinizi rahatlatır, canlılık kazandırır.
  • ·         Renklendirici ve paraben içermediği için hassas ciltlerde güvenle kullanılabilir.
  • ·         El, dudak çatlamalarına karşı nemlendirici etkisiyle hızlı onarım sağlar.
  • ·         Güneş yanıklarının iyileşmesine yardımcı olur.
  • ·         Meme ucu çatlaklarının giderilmesinde etkilidir.
  • ·         Bebeklerde cildin hava almasını engellemeden nemlendirir ve yatışmasını sağlar. Oluşmuş pişiğin iyileşmesine yardımcı olur.

Hametol Krem Nerede Kullanılır?

Hametol kremi vücudunuzun her yeri için kullanabilirsiniz. Krem türlerine göre kullanım önerilerinden bahsetmek gerekirse cilt bakım kremini günlük cilt bakımınız için tercih edebilirsiniz. Elinizde, yüzünüzde ve vücudunuzun diğer bütün bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre günde bir ya da iki kez masaj yaparak sürebilirsiniz.

Hametol onarıcı bakım kremini elinizde, yüzünüzde ve vücudunuzun diğer bütün yerlerinde kullanabilirsiniz. Çatlayan, kuruyan ve gerginleşen cildinizi özel içeriği sayesinde güvende tutabilirsiniz. Günde bir ya da iki kez masaj yaparak sürebilirsiniz.

Hametol bebek pişik kremi bebeğinizin bezinin altında kalan bölgelerine her bez değişiminde uygulayabilirsiniz. Bu sayede pişiğin önlenmesine yardımcı olursunuz.

Hametol kremlerden etkili verim alabilmek için düzenli kullanmaya hassasiyet göstermelisiniz. Vücudunuzun bütün bölgelerinde uygulayabilirsiniz. Uyguladığınız alanın temiz olması kolay emilmesini sağlayacaktır.

hametol cilt bakım kremi

Hametol Krem Nerede Satılır?

Hametol krem çeşitlerine ulaşmak oldukça kolaydır. Kremi eczanelerden temin edebileceğiniz gibi Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, N11 gibi e-ticaret platformlarından da temin edebilirsiniz. Uygulamalar arasında fiyat karşılaştırması yapabilir, zaman zaman düzenlenen kampanyalar ile daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Kargo ile kısa sürede ürünlerin adresinize gelmesini sağlayabilirsiniz.

Hametol Krem Kullananlar Ne Diyor?

Eğer Hametol kremi ilk kez denemeyi düşünüyorsanız hametol krem kullanıcı yorumları size fikir verici olacaktır. İnternette kullanıcıların yorumlarını kolaylıkla görebilirsiniz. E-ticaret platformlarında incelediğimiz zaman kullananların neredeyse tamamının üründen memnun kaldıklarını görüyoruz. Daha önce çok yüksek fiyatlı ürünler dahi kullanmış olanlar, Hametol kremin fiyat performans açısından üst düzey olduğuna dikkat çekiyorlar.

Hametol krem kullananlar ürünün ilk kullanımdan itibaren etkili olduğuna, gergin ve kuru ciltlerde başarılı bir nemlendirme ve esneklik sağladığına işaret ediyorlar. El ve yüzlerdeki yaraların iyileşmesine yardımcı olduğu, akneye meyilli hassas cilde sahip olanlarda kısa sürede sivilcelerden arındırılmış, parlak ve yumuşacık bir cilt ortaya çıkardığı belirtiliyor.

Hametol kullanıcı yorumlarında ayrıca aile boyu bir krem olduğuna dikkat çekiliyor. Ebeveynler, kremin doğal ve özel içeriği sayesinde çocuklarında dahi güvenle kullanabildiklerini, her yaştan, her cinsiyetten kişilerin sağlıklı bir cilde kavuşmasına yardımcı olduğunu belirtiyorlar. Dilerseniz siz de kullandıktan sonra yorum yapabilir, merak edenlerle deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.


Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski