Göbek eriten Pul Biberli,Limonlu Yağ yakan Yoğurt Kürü

Gün içerisinde ortaya çıkan sürekli atıştırma isteğinin etkisi ile bir müddet sonra görünüm olarak sizi oldukça rahatsız eden bir göbeğiniz ortaya çıkabilir.Haliyle aldığınız kilolar ile birlikte bir süre sonra aldığınız elbiseler dar gelmeye başlar,göbeğiniz aynada baktıkça küçük bir tepeyi andırır.Bu durum gerçekten can sıkıcı bir durum .Siz de bedeninizde görüntü kirliliğine yol açan göbeğinizden kurtulmak ve bölgesel olarak zayıflamak istiyorsanız,size çok güzel bir haberimiz var.Göbek bölgesinde oluşan yağlanmayı önleyen ve yağ yakımını hızlandıran,kilo vermeye yardımcı Pul biberli Yoğurt kürünü denemeye ne dersiniz?
Pul biber limon Yoğurt Kürü

1.Göbek eriten en etkili kür hangisi?

2.Göbek eritmek için ne yapmalı?

3.Göbek eriten Pul biberli yoğurt kürü nasıl yapılır?

4.Pul biberli ,Limonlu Yoğurt kürü yaparken dikkat edilmesi gerekenler?


Göbek eriten en etkili kür hangisi
Yağ yakıcı zayıflama kürü
Şimdiye kadar denediğiniz tüm kürleri unutun ve sizlere önerdiğimiz en etkili,en basit,en doğal ve en ucuz göbek eritme kürü olarak ta haklı bir üne kavuşan Pul biberli limonlu,yoğurt kürünü deneyin!

Gün içerisinde tükettiğimiz bazı besinler ,hareketsiz yaşamında etkisi ile doğal olarak yağa dönüşerek vücudumuzun en kolay yağlanan bölgesi olan bel bölgesinde bizim tabirimiz ile Göbek olarak yerini alır.Sonuç olarak göbekli kio almış bir beden ve mutsuz bir ruh yapısına sahip oluruz.İşte bu durumdan memnun olmayan ve hızlıca kilo vermek ve oluşan göbek ile kilolardan kurtulmak isteyenler,pek çok erkek ve kadın tarafından denenmiş ve olumlu yorumlar ile etkisi kanıtlanmış olan Pul biberli Yoğurt kürü sayesinde kilo verenler ve göbek eritenler çoğalmış,etkisi dilden dile yayılmış bu sayede haklı bir üne kavuşmuştur.

Bölgesel zayıflama diyetlerinin öne çıktığı günümüzde Pul biberli yoğurt kürü kadınlar kadar göbek eritmek isteyen erkeklerin de ilgisini çekiyor.Sizler de vücudunuzun bel bölgesinde ortaya çıkan ve adeta kaçak bir yapıyı andıran yağlanmış koca göbeğinizden kurtulmak istiyorsanız mutlaka göbek eriten pul biberli,limonlu yoğurt kürünü denemelisiniz.


Göbek eritmek için ne yapmalı?

Bu  soruyu aslında bel bölgesi yağlanmış ve kilo problemi yaşayan herkes öncelikle kendine soruyor.Bu göbekten nasıl kurtulurum,nasıl kilo verip zayıf fit bir görünüme kavuşurum gibi deli sorular kafamızda dönüp duruyor.Fazla kilolardan kurtulmak isteyen erkek ve kadınlara verilen diyet listelerinin hepsinde yer alan yoğurt içerdiği kalsiyum bakımından faydalı olmasının yanı sıra ,gün içerisinde açlığı absorbe etmesi bakımından diyetisyenler tarafından önerilen faydalı bir besin.
Nasıl Kilo veririm
Faydaları saymakla bitmeyen ve tüm diyet listelerin baş tacı olan yoğurt,pul biber ve limon ile karıştığında mucizevi bir etki gösteriyor.Bu etki sayesinde yağ yakımını hızlandırıp kilo vermeyi kolaylaştıran Pul biberli Yoğurt kürü tarifine hep birlikte göz atalım.

Göbek eriten Pul biberli yoğurt kürü nasıl yapılır?

Malzemeler;

- 3 Yemek kaşığı yarım yağlı Yoğurt
- 1 çay kaşığı Pul Biber( Mümkünse acı biber tercih edilmeli)
- yarım Limon

Pul Biberli Limonlu Yoğurt Kürü hazırlanışı; 3 yemek kaşığı yoğurt içerisine 1 çay kaşığı pul biber eklenir,suyu sıkılmış yarım limon suyu da eklenerek iyice karıştırılır.Hazırlanan bu karışım 14 gün boyunca her gece yatmadan yarım saat önce kür olarak uygulanır.Bundan sonra sabaha kadar herhangi bir şey yenilmez,su dahi içilmez.

Pul biberli ,Limonlu Yoğurt kürü yaparken dikkat edilmesi gerekenler?

Kolay kilo vermeye yardımcı Göbek eriten Pul biberli yoğurt kürünü uygularken günlük mutlaka egzersiz yapmalısınız.Günlük yapacağınız hafif tempolu 1 saatlik yürüyüş yağ yakımını hızlandırarak göbek eritmenize ve kilo vermenize yardımcı olur.Zayıflama ve kilo vermenizi sağlayacak diğer bir etkende bağırsak hareketleri ile alakalıdır.Günlük olarak özellikle sabahları mutlaka tuvalete çıkmaya çalışın.Bağırsak tembelliği veya kabızlık yada dışkılama sorununuz varsa,günlük aç karına 1-2 bardak ılık su ve 1-2 adet kuru kayısı tüketerek bağırsak hareketliliğini arttırın.Günlük olarak mutlaka en az 1 kez tuvalete çıkmaya çalışın.


Yoğurt Kürü ile zayıflayanlar yorumlar
Genel olarak Yoğurt Pul biber,limon kürü oldukça yoğun olarak uygulanan ve etkili sonuç veren bu kür hakkında pek çok olumlu yorum bulabilirsiniz.Sizin de bu kür hakkında edindiğiniz deneyimleriniz var ise yorum yaparak diğer kullananlar ve kullanmak isteyenler ile kullanıcı yorumları okumak isteyen ziyaretçilerimize yardımcı olabilirsiniz.

Yoğurt pul biber limon kürü kaç kilo verdirir

Bu kür ile 10 kilo verdim diyen de var,35 kilo verdim diyende var.Bu tamamen sizin kürü düzenli uygulamanıza bağlı diye düşünüyorum.Bu arada tabii olmazsa olmazımız günlük egzersizler.

Yoğurt pul biber zayıflatır mı yorumlar

Bu kür hakkında internet üzerinde ekşi v.b sitelerin yanı sıra kadın ve güzellik sayfalarında pek çok olumlu yorum olduğu tarafımızca gözlemlenmiştir.Zayıflatır mı diye sorarsanız bence zayıflatmaması için ortada hiç bir neden yok.Siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum,ama bu konu hakkında sizin bir yorumunuz varsa yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yoğurt limon pul biber kullanıcı yorumları

Kullanıcı yorumları bu kürü denemek isteyen diğer ziyaretçilerimiz tarafından gerçekten merak ediliyor.Siz de Bu Yoğurt limon Pul biber kürü hakkındaki kullanıcı yorumlarını ,deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

Zerdeçallı yoğurt kürü ile zayıflayanlar

Bu Kürü 14 Gün Pul biber yoğurt Limon 14 gün Zerdeçal yoğurt karışımı şeklinde değiştirerek uygulamanız mümkün.Bu şekilde uygulama yaparak kilo verenler olduğunu yapılan kullanıcı yorumlarından anlıyoruz.

Uyarı Notu:
Pul biberli yoğurt kürü uygularken Ör.Mide ülseri,gastrit,basur gibi bir sağlık sorununuz olmadığına emin olunuz,herhangi bir şüpheniz varsa bu kürü uygulamayınız.Hamile ve emziren annelere önerilmez.

Öneriler; Sağlıklı kilo vermek için mutlaka günlük düzenli egzersiz yapın.Kızartma hazır ve paketlenmiş gıdalardan uzak durun.Bol su tüketin.Porsiyonlarınızı küçültün. Sık,sık ve yavaş,iyice çiğneyerek yemek yiyiniz.Ara öğünlerde kuru yemiş ve meyve tüketin.Sağlıklı Günler dileriz.


4 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. Ben küre başlayalı 15 gün oldu basenler de çok etkili oldu. Ben zerdeçalın yanında bir çay kaşığı pul biberde kullanıyorum. İlk iki gün midemi çok yaktı fakat sonraki günlerde bir sıkıntı yaşamadım. İlk başlarda yemesi çok zor oluyordu fakat ev yoğurdu ile denemeye başladım daha sulu olduğu için yemesi de daha kolay oluyor. Bu kürün en güzel yanı da her gün çok rahat tuvalete çıkarması. İlk hafa zayıflama konusunda pek etki görmeyebilirsiniz fakat yılmayın emin olun sonu çok güzel olacak denemenizi tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Arkadaşlar pul biberli yoğurt kürünü yapıp ertesi gün hamburger pilav ekmek yerseniz veremezsiniz.
    Spor yapmadan veremezsiniz. Sabah ilik limonlu su için, öğle salata yiyin, aksam sebze yiyin ve haftada 2 spor yapın. 61 kilodan 54 kiloya düştüm 8 haftada

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kürle zayıflayanlardan ve ideal kiloma düşene kadar veya düştükten sonra da bu kürü uygulayacak olanlardanım! Arkadaşlar, sporsuz ve diyetsiz bu kürü yaparak hiçbir şey elde edemezsiniz. Ben diyet ve sporla destekledim ve sonuç: 1 haftada 3 kilo! Çok memnunum

    YanıtlaSil
  4. KÜRDEN SONRA SU İÇMEK YOK MU

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski