Chicco Echo W/BB Baston Bebek Arabası Tavsiyesi

chicco baston bebek arabası
Chicco Bebek arabaları piyasada Anne Babalar tarafından en çok beğenilen ve kullanılan bebek arabaları desek haksızlık etmiş olmayız.Bebeğin doğumu yaklaştıkça haliyle Bebek arabası almak için piyasa araştırması başlıyor.En çok tavsiye edilen Bebek arabası hangisi ? En kullanışlı Bebek arabası markası hangisi gibi sorularla birlikte Bebek arabasının özellikleri ve fiyatları da değişiyor.


Bugün sizlere tavsiye edeceğimiz Bebek arabası modeli olan Chicco Echo W/BB Baston Bebek Arabası en çok satan modeller arasında yer alıyor.Bugünkü incelemede Ürün hakkında vereceğimiz detaylı bilgilerin yanı sıra Chicco echo bebek arabası hakkında kullananlar tarafından yapılan kullanıcı yorumları da yer alacak.


Chicco Echo W/BB Baston Bebek Arabası Özellikleri


  • 22 Kg taşıma kapasitesi sayesinde doğumdan itibaren Çocuğunuz büyüyene kadar kolay kullanım sunar.
  • Destekli 5 noktalı emniyet kemeri sayesinde güvenli bir yolculuk sağlar.
  • Ultra katlanabilir özelliği sayesinde rahatlıkla taşınabilir,aracınızda yer kaplamaz.
  • Bağımsız ayarlanabilen sırtlık sayesinde bebeğiniz 4 farklı pozisyonda rahatlıkla seyehat edebilir.
  • Kolay açılıp kapanabilen tentesi rahatlık ve konfor sağlar.
  • Puseti tamamen kapatan yağmurluk sayesinde yağmurlu havalarda bile bebeğinizi korur.

  • Kolay taşıma tutacağı ile katlandığında rahatça taşınabilir.
  • Ağırlığı 7,6 Kg


Chicco Ecco Fiyatı en uygun baston bebek arabaları kategorisinde 750 TL-1.200 Tl Fiyat aralığında farklı sitelerde satılmaktadır.

Chicco Echo W/BB Baston Bebek Arabası Scarlet

Chicco Ecco Kullananların Yorumları

    "Çocuğu taşımaktan yoruldum resmen.4 yaşına gelmesine rağmen arada yoruldum deyip yürümüyor.22 kilo taşıma kapasitesi bize uygun geldi.Bu yüzden tercih ettim açıkçası.Kurulumu gayet basit,katlanması elde taşınması gibi güzel özellikleri var.Küçük aracı olanlar için katlanır durumda ,bagaj sorun çıkartabilir."


    "Komşum almıştı Chicco echo modelini ondan gördüm beğendim.Kısa sürede elimize ulaştı.Montajı gayet basit."


    "Baston bebek arabası olarak diğer bebek arabalarına göre gayet kibar ve kullanışlı bir ürün.Ağırlığı 7 kilo gibi çokta hafif sayılmaz.22 kilo taşıma kapasitesi olduğu için tercih ettik,diğer arabalar 15 kg taşıyordu,bu yüzden bunu alarak akıllılık ettik."

    "En çok tercih edilen baston bebek arabaları arasından seçtik.gayet güzel kullanışlı bir ürün.Yağmurlukla birlikte satılması ayrıca güzel.Beğenmediğim yönü ise arkaya tam yattığında tente ile arasında hafif bir boşluk kalıyor.Emniyet kemeri çözmesi takması kolay,tekerlekleri gayet rahat gidiyor,manevra yaparken takılmıyor. Chicco markası zaten kalite olarak diğer markalardan üstün,fiyatı da gayet uygun.alacak olanlara tavsiye ederim."

    "Chicco Echo Baston Bebek arabası hakkında farklı bir yorumunuz varsa ,altta yer alan yorum kutusuna yazarak,bu ürünü satın almak isteyen diğer tüketicilere yorumlarınız ile referans olabilirsiniz."


Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski