İşte merakla beklenen Samsung Galaxy M11 32 GB Kullanıcı Yorumları

Samsung Galaxy M11 Henüz Piyasaya yeni çıkmasına rağmen ,Samsung Kullanıcıları tarafından yoğun ilgi görüyor. Samsung'un yeni Cep Telefonunu deneyimlemek isteyen tüketiciler öncelikle Samsung Galaxy M11 Kullananlar tarafından yapılacak kullanıcı yorumlarını önemsiyorlar.

m11 yorumları


Peki Samsung M11 Kullananlar Yeni çıkan bu cep telefonu hakkında nasıl yorumlarda bulunuyor. Samsung Galaxy M11 Kullananlar bu ürünü almak isteyenlere tavsiye ediyormu? İşte Samsung Galaxy M11 Kullananlar tarafından yapılan Kullanıcı yorumlarının detayları..

Samsung Galaxy M11 Kullanıcı Yorumları

        "Samsung Galaxy M11 cihazını kullanmaya başlayalı 5 gün oldu.
Öncelikle cihazın görünümü çok zarif. Damla çentik yerine ekrana gömülü kamera hoş bir hava katmış. 13+5+2 mp olmak üzere üçlü kamerası bulunması da ayrı bir güzellik.. Fotoğraf çekimlerinde arka kameralar gündüz çekimlerinde güzel sonuç verirken gece çekimleri vasat diyebilirim. On kamera ise her durumda kotu, selficileri üzer.
Ses sistemi dolby atmos içeriyor. Kulaklıklı ve kulaksiz yeterli seviyede performans aldim.
Telefonla oyun oynamadığım için oyun performansına yorum yapamam, ancak her ne kadar olumlu deneme videoları izlediysem de snapdragon 450 yonga seti ve 3 gb ram ile oyun canavarlarını tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.
Sar değerleri 0.52 bas, 0.99 vücut. Android telefonlarda yasal sinir 2 olsa da bu değerlerin düşük olması her zaman için iyidir. Sar değeri cihazdan vücuda yayılan radyasyon oranını temsil eder. Dandik cin mali telefonlarda bu oran genellikle fazla oluyor.
Ekranı TFT teknolojisi, açıkçası on yargılıydım ama oldukça parlak olduğunu ve süper amoled gibi göz yormadığını görünce sevindim. fhd yerine hd+ göruntu kalitesi olması bence sorun değil.
Pili yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor. 
Parmak izi ve yüz tanıma var. Type c cikisli 15 w hizli sarji var.
Kasma, donma, ısınma parmak izi okumaması, dokunmatik hassaslığı gibi problemlerle karşılaşmadım Ayrıca arayüzü ve uygulama açılışlarında beklediğimden çok daha hızlı olduğunu gördüm.
Neticeye gelirsek beklentimin üzerinde bir fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilirim. 4 yildiz!
Unutmayınız ki ödeyeceğiniz meblağ karşılığında neye sahip olabileceğinizin farkında olmak size karar aşamasında avantaj sağlar."

        "M11 CepTelefon tam bir fiyat performans telefonu. Şarjı iki gün net gidiyor. 3 gb ram yeterli.3 kameralı olması avantaj. Hızlı sarj, parmak izi okuyucu olmazsa olmazlardan. Ayrıca sar değeride düşük.bir telefon.
Kısacası bu fiyata alınabilecek en iyi telefon diyebilirim. Android son sürümle geliyor telefon.ben çok beğendim.."

Samsung Galaxy M11 Cep Telefonu hakkında sizin farklı bir yorumunuz varsa,yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski