Philips marathon Ultimate FC9924 Elektrik Süpürgesi Kullananlar Yorumlar

Philips Marathon Markası Son dönemde Bayanlar tarafından en çok tercih edilen elektrikli süpürge markaları arasında başı çekiyor.Hanımların nasıl bir elektrikli süpürge almalıyım sorusu sürekli beyinlerini kemirirken arayışlar devam ediyor.Toz torbalı mı alsam,toz torbasız mı alsam? Hepa filtreli mi olsun ? Çekiş gücü nasıl olsun , Kaç watt olsa daha iyi bir çekiş sağlar gibi pek çok soru hanımların kafasını fazlasıyla meşgul ediyor.İşte Burada bu ürünü alıp kullanan tüketicilerin kullanıcı yorumları etkili oluyor.Ürünü satın alıp kullananların yorumları genel olarak olumlu ise karar vermek daha kolay oluyor.Ancak ürün hakkında bir çok şikayet ve olumsuz yorum var ise o ürünü kafasından çıkartıp almaktan vazgeçiyor.


İşte tam burada Philips Marathon Ultimate FC9924 kullananlar ve kullanıcı yorumları devreye giriyor ve hanımların imdadına yetişip karar verme aşamasında onlara yardımcı oluyor.Kullanıcı yorumlarını okuyanlar daha fazla ikilem yaşamadan kararını daha net verebiliyor.Kullanıcı yorumları sitesi olarak sizlere karar verme aşamasında yorum ve tavsiyeler ile yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Philips Marathon Elektrik süpürgesi yorumlarını okumak için sayfayı aşağıya kaydırarak Philips Marathon ultimate kullananlar tarafından yapılan tamamen gerçek kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz.


Philips Marathon Ultimate FC9924/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Philips Marathon Ultimate FC9924/07 650 W Toz Torbasız Süpürge, düşük enerji tüketimi yapmasının yanı sıra ,

yüksek toz tutma kabiliyetine ve üst düzey sert zemin temizleme performansına sahip bulunuyor.

Kullanıcı Sağlığı ve Konforu Düşünülerek Geliştirilmiş Teknolojiler

• Hava direncini minimum seviyeye indirip havayla tozu ayıran Power Cyclone 7 teknolojisi, sağladığı muazzam emiş gücü 

sayesinde temizleme verimliliğini ciddi şekilde artırıyor.

• Tri Active Max başlık, köşe ve kenarları net şekilde temizleyen yan fırçalarıyla, 

büyük parçaları çekmek için geniş ağız bölgesiyle ve tozların güçlü şekilde toplanmasını 

sağlayan tabanıyla çok yönlü temizlik yapmayı mümkün kılıyor.

• Philips için özel olarak geliştirilmiş olan Ultra Clean Air HEPA 13 filtre, %99.95 oranındaki üstün filtreleme gücü sayesinde 

alerjisi olan kullanıcılara rahat bir kullanım sağlıyor.

• ErgoGrip uzaktan kumanda, elektrik süpürgesinin en dar ve temizlenmesi sıkıntılı alanlarda dahi 

rahatlıkla hareket etmesine olanak tanıyor. Uzaktan kumanda ayrıca açma, kapama ve güç artırma için de kullanılabiliyor.

• Philips, Nano Clean teknolojisi sayesinde tozu biriktiriyor. Üstün teknoloji, 

elektrik süpürgesiyle temizlik yaparken dağılan ve havaya yayılan toz problemini tamamen ortadan kaldırıyor.


Teknik Özellikler

• Motor Gücü: 650 W

• Ses Seviyesi (dB): 75

• Süpürge Türü: Toz Torbasız

• Hepa Filtre: Var

Zengin Ürün İçeriği

Ürün içeriğinde Philips Marathon Ultimate FC9924/07 elektrik süpürgesi, aralık temizleme aksesuarı, 

çift özellikli ve küçük başlıklı fırça, TriActiveZ başlık, TriActiveMax başlık, sert zemin başlığı, 

uzaktan kumanda ve kullanma kılavuzu ye alıyor.

Philips’ten Evler İçin Zeki Çözümler

Yenilikçi bir teknolojiyle üretim yapan Philips, ev kullanımı için tasarladığı ürünlerle kullanıcılara zeki çözümler sunuyor.

Fonksiyonel Kullanım

Ürünün zengin başlık ve fırça aksesuarları sayesinde fonksiyonel bir kullanım mümkün oluyor.

Philips Marathon FC9924-07 Elektrik Süpürgesi Yorumları

         "Philips Marathon Ultimate 9924 Modeli philips en seri ve en çok sattığı bir süpürgedir. Bu makinenin bir diğer özelliği eğer evinde bebek olan var ise HEPA 7 filtre özelliği var bu özellikle bebeklerinizin yerde dolaşmasında gönül rahatlığıyla gezmesini sağlıyor halının üzerinde bir tek toz tanesi dahi kalmıyor. uyulması gereken en önemli unsur ise makinanın içerisinde parke için ve halı için süpürge başlığı bulunmaktadır. Yanlışlıkla parke başlığını alıp halıda kullanırsanız zamanla makine mekanik bozukluklar neden olabilir. Bunu yaşamamak için ve yıllar boyu kullanmak için ilk önce makine için uygun aparatı kullanmanız gerekiyor. Oda eğer evinizde halı ile donatılmış ise süpürge aparatları içerisinde alt kısmı mavi silikon donatılmış bir Z gibi tasarlanmış olan fırçayı kullanmanızda yarar var. Ayrıca makinenin üzerinde hız kademeleri var 1 den 5 e kadar bu kademelerin üzerinde koltuk / halı / parke resmi var bunların aralarında kullanın demek istiyor ama siz gidip tertemiz olsun diye 5 te kullanmayın zaten kullanamazsınız yere yapıştımı 110 kg luk bir insan dahi çekse bırakmıyor 2 ve 3 kademesi idealdir. Filtre temizliği ise temizliğinize bağlı çok sık temizlemeyin filtreyi çünkü filtrenin ömrü azalmış olur ayda bir temizlerseniz daha uygundur. İlk açılışta makinenin üzerinde power tuşuna basıp açın ve kumandadan komut verin ardından işiniz bittiğinde makinenin üzerinden KAPATMAYIN! kumandanın üzerinden kapatın çünkü makine üzerinden kapatırsanız kumanda hız değerlerini resetliyor bundan dolayı kumandasından kapatırsanız bundan sonra fişe taktığınızda açıp kapatırsınız kumandadan."

      "Merhabalar buradan Philips maraton süpürge makinesi alacak arkadaşlara öneri tarzında bir tavsiye vereceğim. Tabi ki makineyi almak ve almamak size kalacak. Öncesinde anlatacağım süpürge makinesi aksesuarlarının hepsini bu makineyi alırsanız kullanabilirsiniz. Hem ahşap ve parkelerde, hem de halılar, koltuklar, perdeler ve dolap ile masaların tozunu alırken bile kullanacağınız süpürge başlıkları var. İkincisi elektrik kablosu uzunluğu ideal, kullanışlı ve yeterli. Üçüncüsü tutma başlığı için pil içinde ve takınca eğilmeden makineyi otomatik güç arttırma ve güç azaltma yapabilirsiniz. Eğilmeden tüm odaları 2-3 saatte temizlersiniz isterseniz tespit edin. Bunu (3 oda 1 oturma odası) 4 oda ve 1 mutfak için denedim. Dördüncüsü makine temizliği çok pratik iyice temizledikten sonra (ılık bir suyla) kurutmaya bırakın iyice kurusun. Toz torbasız, havayı birbirinden ayıran, tozu boşaltırken etrafa dağılmasını önleyecek şekilde iyonizer yapısıyla tozu birlikte tutarak size kolaylık sağlayacak. Beşincisi makine filtresinin toz toplama kabındaki filtresi ile motorun arkasında havayı değiştiren ve birbirinden ayıran kısmı içinde filtresi var. Filtreyi 2 sinin olup olmadığını kontrol edin. Temizlerken basınçlı bir hava ile (dikkatli hava vurun) ya da ılık suyla da temizleyebilirsiniz. Altıncısı kullanım kılavuzu kitapçığı ve bilgiler kutu içinde garanti belgesi kutunun dışında onu kutu dışından ayırın ve kullanım kitapçığında yapışkan olacak yırtmayacak bölgeye yapıştırın. Makine anlatılanların dışında çok sesli gürültüsü yok. Tozu kötü kokuları da atmıyor.
Sonuç makine performansı çok iyi, aksesuarları fazla, kullanım esnasında kolaylık, malzeme geliştirme açısından elektronik başlık var, kolay temizlenmesi, filtre satın alması açısından makine ömrünü arttırabilir. "

       "Philips Marathon Elektrik süpürgesi genel olarak güzel bir makine. Filtre değişimlerini ve temizliğini düzenli yaparsanız çekiş gücünde sıkıntı yaşamazsınız. Sorun nedir peki: bizim yaşadığımız sorun kumandanın olduğu sapın kırılması. Bu ve benzeri sap boru hortum vs sorun yaşatırsa bunlar garantiye girmiyormuş. Ücreti mukabilinde alın diyorlar. Sadece tutma sapı 125-150 arası.Hadi aldınız ömrü ne kadar olacak bu da belirsiz. "

       "Süpürgeyi 1 hafta önce aldım. Ergonomik yapısı kolay temizlenmesi ve farklı aparatlarıyla oldukça iyi..5 kademe dijital devir ayarı ve koldan kumanda özelliği olması güzel..Emiş gücü çok iyi.Aşırı kirlilik yoksa 3. kademe bile yeterli oluyor.Üstelik tüm bunları çok sessiz yapıyor..Çok farklı markaları araştırdım ama Philips 9924 de karar kıldım ve tercihim den dolayı da memnunum.Kesinlikle tavsiye ederim."


Siz de Philips Marathon Ultimate Elektrik süpürgesi hakkındaki Görüş ,öneri ve şikayetlerinizi yorum olarak yazarak bizimle ve diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

4 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. Bende 4-5 yıl önce marathon FC9225 modelini yorumlara bakarak almıştı.o zaman çok tereddüt etmiştim ama şimdi çok memnunum iyi ki almışim diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Bizde Vatan Bilgisayardan aldık.Gayet güçlü bir çekiş gücü var ve oldukça sessiz bir makine.yalnız kullanırken dikkat edin alimunyum boruya fazla bastırsanız süpürürken kırılabilir.Bunun yerine süpürgeyi kendinize doğru çekerek süpürün.

    YanıtlaSil
  3. Philips marathon kaliteli diye aldık,teleskobik boru kırıldı,bide süpürge başlığındaki teker yerinden çıktı.Bunun yerine ucuz marka süpürgelerden alsam içim yanmazdı.

    YanıtlaSil
  4. Elektrik supurgesi almayi düşünenler marathon tavsiye ederim. Kampanya var indirimi kaçırmayın derim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski