Kahve tiryakilerini sevindiren haber Arzum Okka Minio'dan geldi.Arzum markasının üretip piyasaya sürdüğü ürün olan Arzum OK004 Okka Minio Türk Kahve makinesi Uygun fiyatı ve közde kahve pişirme özelliği ile kahve sevenlerin ilgisini çekiyor. Evlerinin rahatlığında közde pişen kahvenin tadını çıkartmak isteyenler haliyle Arzum Okka Minio kahve makinesi hakkında yer alan kullanıcı yorumlarını merak ediyor.Közde Kahve tadı için kullanıcı yorumlarını, tavsiye ve şikayetleri okuyan tüketicilerin kafası oldukça karışık.Arzum Okka kahve Makinesi almakta kararsız kalan tüketiciler için Arzum Okka Minio Kullananların yorumları gerçekten belirleyici olacak gibi görünüyor.

minio kahve makinesi
Arzum Okka Minio

Arzum Okka Minio Özellikleri

       Arzum Okka Minio Közde Kahve özelliğinin yanı sıra geniş hazne hacmi ve çift taraflı cezve kullanımının yanı sıra otomatik pişirme sistemi sayesinde kahveleri taşırmıyor. Kahveler piştiğinde cihaz otomatik olarak kapanıyor.Tüm bu özelliklerin yanı sıra  susuz pişirme emniyeti ve taşmayı önleyici sensorler sayesinde emniyetli bir kahve keyfi sunuyor.

Arzum Okka Minio Kullananlar Ne Diyor?

       Peki! Arzum okka Minio kullananlar bu kahve makinesi hakkında ne diyor? Arzum okka Minio yorumları olumlu mu? yoksa olumsuz mu? Sizler için en faydalı yorumları araştırıp sizlere sunuyoruz.Siz de Arzum Okka Minio Türk kahve Makinesi almayı düşünüp ,karar vermekte zorlananlardan iseniz,ürünü satın alıp denemiş olan kullanıcı yorumları gerçekten çok işinize yarayacak.
arzum okka

Arzum Okka Minio Kullanıcı Yorumları

        " Arzum Okka Minio gerçekten güzel bir makine Eşime Anneler günü hediyesi olarak almıştım. O da çok beğendi.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fiyatı yüksek makinelerden eksiği yok bana göre.Ben beğendim.Alacak olanlar bu fiyatlara kaçırmasın derim."

        "Arzum Okka Fiyatına göre kesinlikle mükemmel ve şık bir ürün. Daha önce başka bir markanın ürününü kullanıyordum. Kahvenin tadı hep yanmış gibi acı oluyordu ve köpüğü fincana koyarken kaçıyordu. kahve çamur gibi oluyordu. Şimdi közde kahvenin tadını çıkartıyorum.Önceki makinem Su koymayı unuttuğum için iki defa cezvesi yanmıştı. Arzum  tercih etmenin en büyük sebebi susuz çalıştırma güvenliği olması. kompakt ve şık tasarımı az yer kaplıyor."

       "Diğer ürünlerle ilgili yorumları çok siteden Hepsini tek tek okudum. Arzum Okka Minio hem fiyatı uygun  hem de iyi yorumlar gördüm ve aldım. 2 aydır günde en az 1 kez kullanılıyor .Köpüğünden, sıcaklığından, hızlı pişirimin den memnun kaldım, tavsiye ederim"

       "Arzum Minio Kahveyi pişirmesi güzel diğer basit elektrikli cezveler gibi hızlı değil.Örneğin,Tek kişilik kahve diğerinde 1 dk.da hazır,Arzum okka'da ise bu süre yarım ile 1 dk.arası daha fazla. Böylelikle közde gibi yavaş pişmesi tadını artırıyor..Köpüğü ise şekerli kahvelerde daha fazla... ikiden fazla kahve yapacaksanız hazır ikazı gelince köpüğünü fincana alın,makineye koyun düğmeye basın tekrar hazır ikazı gelince tekrar butona basın pişirmeye devam etsin.ikazdan sonra fincanlara koyun. 

Kullanıcılara önemli bir tavsiyem ise gelen kaşığı kullanmayın kahve fazla geliyor,tatlı kaşığı ideal ölçüde.Cezvenin iki ağzı olması kullanım için güzel düşünülmüş.Makine çok şık,cezvede süt pişirmeyin tabana yapışıyor temizlemesi zor oluyor. Umarım sizlere bu yorumum faydalı olmuştur."

            "Arzum Minio Kahve makinesi hakkında kahvemi yudumlarken almayı düşünenlere fikir vermesi babında düşüncelerimi aktarmak istedim

1-  Pişirme süresi oldukça kısa; 2 kişilik kahveyi pişirmesi 2-3 dk. sürdü.

2-  Köpük miktarı oldukça iyiydi. Köpürme durumu belki kullanılan kahvenin kalitesi ya da türü ile ilgili olabilir.

3-  Kahve köpürüp piştiğinde sistem otomatik olarak kapanıyor ve melodi ile kahvenin piştiğini haber veriyor.

4-  Dört fincana kadar kahve yaptığı belirtiliyor ancak kullanılan fincan büyüklüğüne bağlı olarak miktar 2 fincana kadar düşebiliyor. Satın almayı düşünen kişilere yardımcı olması dileğiyle.
Arzum Okka Közde Kahve

           "Arzum Okka Minio hakkında bir çok yorum var. Ürün hakkında, kimi çok memnun kimi hiç memnun değil. Memnun olmayanların ya kahvelerinin bayat ya da hayatlarında hiç kahve yapmamış olduklarını düşünüyorum. Bilmeyenler için: 1 kahve fincanına soğuk suyu doldurup cezveye dökün, sonrasında eğer fincan büyükse tepeleme, küçükse silme 1 kaşık (ürünün yanında gelen ölçü kaşığı) Türk kahvesini cezveye ilave edip eriyene kadar yaklaşık 20 saniye) karıştırın. Sonrasında tek yapmanız gereken makinenin düğmesine basmak. Her kullanımdan sonra sensörü temizlemeyi unutmayın (kullanma kılavuzu okumanın faydası)  Kahveyi fincanın kenarından yavaş yavaş dökün, bol köpüklü kahvenizi afiyetle için."

Arzum Okka Mini hakkında herhangi bir tavsiye veya şikayetin mi var? Ürün hakkında sizin farklı bir yorumunuz varsa,kullanıcı deneyimi adına yorumunuzu bu ürünü almak isteyen tüketiciler ile yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

2 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. Arzum Okka öncelikle görünüm olarak gayet şık bir ürün. Kullanımı çok basit. Kitapçıkta belirtilen ölçülerde yaptığınızda gayet köpüklü bir kahve elde ediyorsunuz. Hazırlama süresi de çok makul. Çalıştığım iş yerimde de Arçelik Türk kahvesi makinesini kullanıyorum, hiçbir fark yok diyebilirim. Daha fazla ödemenin anlamı yok.

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası bazı olumsuz yorumları okuyunca baya bir tereddütte kalmıştım.Uygun fiyattan ,indirim de gelince dayanamadım aldım.Neyse ki korktuğum olmadı,beklediğimden de iyi bir kahve makinesi.cihazı kitapçığa uygun şekilde kurdum.İlk deneme olarak yaptığım kahve bol köpüklü oldu.Görünüşü de çok şık.Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski