Merhaba arkadaşlar bugün sizleri Karaca Hatır kahve makinesi ile tanıştırmak istiyorum.Malum Kahveyi çok seven bir milletiz o yüzden günlük sabah kahvemizi içmeden kendimize gelemeyiz.Misafirimiz gelse kahve ikram ederiz.Kız istemeye gidilse kahve ikram edilir.Diyeceğim o ki kahvesiz yapamıyoruz,hatta meşhur atasözümüz bile var kahve üzerine "1 fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" diye o yüzden kahve ve hatır bir araya gelmiş ve karaca Hatır kahve makinesi ortaya çıkmış.Yine çok gevezelik yaptım diyerek hemen incelemeye devam edelim.

Karaca Hatır

Karaca Hatır Kullanıcı Yorumları
Karaca Hatır Türk Kahve makinesini yeni aldım.Almadan önce bir çok makineyi fiyat ve performans olarak inceledim.Çok kararsız kaldığım ve bir kaç makine  Karaca Hatır ve Fakir Kaave, Arzum Okka arasında gelgit yaşadığım durumlar oldu.Fakat yakın bir arkadaşım ürünü kullanıyordu ve ısrarla tavsiye etmesi üzerine dayanamadım aldım.Makineyi aldım ve  denedim performans olarak çok beğendim beklentimi fazlası ile karşıladı diyebilirim.Çok şık bir tasarımı var cihazın ve 5 farklı renk seçeneği mevcut.Makinenin cezvesi ideal ölçülerde ,tek seferde 5 fincana kadar bol köpüklü Türk kahvesi  yapmak mümkün.

Ürünün özelliklerine bakacak olursak kahveyi yakmadan pişiren ideal pişirme ısısı ile beklentinizi karşılıyor.Taşmayı önleyen sensörü sayesinde başında durmanıza gerek yok.kahve pişince sesli uyarı sistemi ile size haber verip otomatik kapanıyor.Ürünün kahve ölçü kaşığı ile denediğimde baya acı bir tat veriyor,kahve ölçüsünü azalttığım da ise yeteri kadar köpük olmuyor ama yine de çat kapı gelen misafirlere çabuk servis imkanı sağlıyor.tek cezve ile tek tek kahve yapmak takdir edersiniz ki çok zor.

Sonuç olarak Türk Kahve makinesi almayı düşünüp  karar vermekte güçlük çekenler gönül rahatlığı ile bu makineyi alabilirler.Karaca Hatır Türk Kahve makinesini ister dostlarına ister evinize isterseniz Çeyiz'inize alıp kullanabilirsiniz.

Karaca Hatır Kahve makinesi hakkında benim inceleme yorumum bu kadar.Siz de ürünü alıp kullandıktan sonra olumlu yada olumsuz öneri görüş veya şikayetleriniz sayfanın altında bulunan yorum kutusuna yazarak,ürünü almayı düşünen diğer ziyaretçileri bilgilendirebilir siniz.Karaca Hatır Kullananlar; varsa tavsiye ve şikayetlerini bizimle paylaşabilirler.

Karaca Hatır Türk Kahve Makinesi 

Kırk yıl hatırı olan bol köpüklü bir kahvenin sırrı, Karaca Hatır Türk kahvesi makinesinde gizlidir. Geniş cezvesi sayesinde kalabalık misafirleriniz için tek seferde 5 fincana kadar bol köpüklü Türk kahvesi yapabileceğiniz ürün, zarif tasarımıyla da mutfağınıza şıklık katar.

Karaca Hatır

Ürün Fonksiyonları

Sağ ya da sol elinizi kullanıyor olun onun için hiç farketmez. Karaca Hatır Türk kahvesi makinesi, çift taraflı servis ağzı sayesinde konforlu bir kullanım sunar.
Bol köpüklü Türk kahveleri hazırlamanın sırrı, ideal ısı ayarından geçmektedir. Ürün, otomatik ısı ayarı sayesinde size en lezzetli Türk kahvesini pişirir.
Ürünün güvenli ve temiz kullanım için taşma önleyici sistemi bulunmaktadır.
Aydınlatmalı pişirme yuvası ve ışıklı kahve hazır sistemiyle kullanıcıyı uyarır.
Kahve pişirme işlemi sonrasında ürün, kendi kendini kapalı duruma getirir.
Kolay temizlenebilir dayanıklı malzemeden üretilmiş olan geniş hacimli cezvesiyle her seferinde hijyenik kullanım sunan Karaca Hatır Türk kahvesi makinesi, kapladığı küçük alan sayesinde ise her yere rahatlıkla uyum sağlar.

Teknik Özellikler / Ek Özellikler

Güç (W): 480 W
Su Kapasitesi: 300 ml
Fincan Kapasitesi: 5 fincan
Sesli ikaz sistemi ve taşma emniyeti bulunan ürün, her defasında güvenli bir kahve pişirme deneyimi yaşatır.

Kutu İçeriği

Karaca Hatır Türk Kahvesi Makinesi, ürün kutusu içerisinde haznesinde hazır halde kahve pişirme cezvesi ve bir adet ölçü kaşığı ile birlikte gelmektedir. Kaliteli plastik malzemeden üretilmiş olan ölçü kaşığı, her seferinde kahve miktarını ayarlamakta zorluk çeken kahve tutkunlarının işini kolaylaştırmak üzere tasarlandı.

Marka Hakkında

1973 yılında kurulan Karaca, mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı yenilikçi ürünleriyle bugün dünyanın birçok ülkesine ulaşmaktadır. Dayanıklı tüketim ödülleri kategorisinde ‘Altın Effie Birincilik Ödülü’nün sahibidir.

Karaca Hatır kahve keyfinizi anlamlandırıyor.
Karaca Hatır Türk Kahve Makinesi, otomatik ısı ayarı fonksiyonuyla kahveyi en doğru ısıda bol köpüklü pişirmek üzere tasarlandı.

Ürün Özellikleri:

Taşma önleyici sistemi ve otomatik kapanma özelliği sayesinde güvenliği ön planda tutuyor.

Tek tuşla kolay imkanı sunuyor ayrıca kolaylıkla temizlenebiliyor.

Çift akış ağzına sahip cezve, sağ ve sol elini kullananlar için kolay kullanım sunuyor.

Aydınlatmalı pişirme yuvası ve ışıklı hazır kahve sistemi ürünü oldukça şık bir hale getiriyor.

60 cc’lik fincan ile toplam 5 adet(300 cc) kahve yapma kapasitesine sahiptir.

Cihazınızı kullanma kılavuzunu okumadan önce çalıştırmayınız!

Karaca Hatır Kahve makinesi hakkında benim inceleme yorumum bu kadar.Siz de ürünü alıp kullandıktan sonra olumlu yada olumsuz öneri görüş veya şikayetleriniz sayfanın altında bulunan yorum kutusuna yazarak,ürünü almayı düşünen diğer ziyaretçileri bilgilendirebilir siniz.Karaca hatır Kullananlar; varsa tavsiye ve şikayetlerini bizimle paylaşabilirler.

Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski