Son günlerde TV'de reklamları dönen Supradyn all day dikkat çekici bir ürün gibi görünüyor.hepimiz zaman zaman kendimizi yorgun bitkin ve halsiz hissederiz,İlaç olmadığını sadece bir vitamin ve mineral takviyesi olduğunu söylemem de bir sakınca yok sanırım. Supradyn All day mı? yoksa Pharmaton mu daha etkili derseniz bunun cevabını kullananlar verecektir .



Supradyn Energy Focus
Ünlü sanatçı Gülse Birsel tarafından tanıtılan Energy Focus kullananlar eminim içeriğinde bulunan Ginseng etkisi ile kendilerini daha enerjik hissedeceklerdir. Energy focus kullanıcı yorumları hakkında yapılan yorumları okumak veya yorum yapmak için sayfayı aşağıya kaydırın.

Energy Focus faydaları nelerdir derseniz kendinizi daha dinç ve enerjik hissetmenizi sağlayan özel etkili bir formüle sahip. Energy Focus kilo aldırır mı? derseniz bence bu bünyeye veya kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Bu konuda en doğru cevabı Supradyn All Day Energy Focus kullananlar verebilir.

Energy Focus yan etkileri konusunda internet üzerinde pek çok olumlu yada olumsuz yorum bulunuyor.Energy Focus kullananlardan bazıları hiç bir yan etkisini görmediğini söylerken,bazıları ise baş ağrısı veya bulantı gibi değişik etkiler gördüklerini söylüyorlar.Bu konuda bünyesi hassas olan kişilerin bu ürünü mutlaka bir doktora danışarak kullanmalarında fayda var.

Supradyn Nedir?
Supradyn all day, önemli vitamin ve mineraller içeren bir multivitamin takviyesidir. Supradyn, deri ve saç sağlığı, hazımsızlık, cilt hastalıkları, B12 vitamini eksikliği, göz problemleri, yüksek tansiyon, kemik ve diş sağlığı ile diğer bazı koşullar için kullanılır. Supradyn kalsiyum pantotenat, kalsiyum fosfor, bakır sülfat, magnezyum oksit, manganez sülfat, sodyum borat, sodyum molibdat, A vitamini, B1 vitamini, B12 vitamini, B2 vitamini, B6 vitamini, C vitamini, D vitamini, E vitamini, H vitamin ve çinko sülfat içerir.

Supradyn hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve yararlarını öğrenmek için “Supradyn Nedir, Faydaları Nelerdir?” 

Supradyn’in 3 farklı formu bulunmaktadır ve içindekiler kısmı her biri için farklıdır:

Supradyn Energy Şase

13 vitamin, 9 mineral içeriğiyle günlük vitamin ve mineral desteği sağlayan Supradyn Energy Şase koenzim Q10 ilaveli multivitamin ürünüdür. Suya ihtiyaç duyulmadan doğrudan ağza dökülerek tüketilebilir.

Supradyn All Day Efervesan Tablet

Portakal aroması eşliğinde multivitamin, multimineral ve ek olarak koenzim Q10 içeren Supradyn All Day Efervesan Tablet günlük beslenmenizin yanında tok karnına bir bardak suda 1 tablet olarak tüketilebilir.

Supradyn All Day Tablet


İçerisinde birçok mineral ve koenzim Q10 bulunduran bir vitamin takviyesi olan Supradyn All Day Tablet günlük vitamin ve mineral ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur.

Supradyn Ne İşe Yarar?
Supradyn, herpes simplex virüs büyümesini inhibe ederek B12 vitamini eksikliğinin tedavisine yardımcı olur. Normal bir şekilde büyümeyi sürdürmek için karbonhidratların metabolize edilmesini sağlar. B2 vitamini eksikliğini önlemek için vücudun birçok dokusunu korur. Kan şekeri seviyesini normal aralıkta tutarak antikor ve hemoglobin üretilmesini sağlar. Glutatyon seviyesini arttırarak hücreleri peroksidatif hasara karşı korumada etkilidir.Serbest radikallerin neden olduğu hasarı engeller, böylece yaraları iyileştirir. Hücrelere zarar veren süreçleri yavaşlatmaya yardımcı olur. Güçlü kemikler için gerekli olan kalsiyum ve fosfor emilimini arttırır. Vücuttaki magnezyum ihtiyacının tamamlanmasına ve proteinler ile diğer maddelerin parçalanmasına destek olur.

Supradyn ayrıca kas inşa etmek ve kas koordinasyonunu geliştirmek üzere çalışır, vücuda demir sağlar ve vücudun normal işleyişini sürdürmesine yardımcı olmanın yanı sıra kemik oluşumu için de faydalıdır.

Supradyn kullananlar tarafından yapılmış, supradynin yararları ve etkileri hakkında size fikir verecek ve yardımcı olacak bazı yorumları aşağıda bulabilirsiniz:

Supradyn Ne Zaman Kullanılır?
Supradyn içeriği  göz önünde bulundurulduğunda fazlasıyla zengindir. Supradyn enerji sağlamasının yanı sıra vitamin ve mineral eksikliği ile ilgili çeşitli durumları tedavi etmek için kullanılır. Bu durumlardan bazıları şunlardır:

Cilt hastalıklarının tedavisi
Tırnak sağlığı
B12 vitamini eksikliği
Bağışıklık sistemini güçlendirme
Kemikleri ve dişleri sağlıklı tutmak
Saç beyazlaması
Mide ekşimesi
Yüksek kolestorol
Anemi
Çeşitli enfeksiyonlar
Diyabetik nöropati
Gebelik komplikasyonları
İshal

Supradyn Nasıl Etki Eder?

Vitaminler, vücut için kesinlikle gerekli olan maddelerdir ve aldığımız gıdalardan elde edilirler. Vücudumuz tarafından kan, kemik, sinir, vb. vücut bileşenlerini korumak içinse minerallere ihtiyaç vardır. Bazı elementler de vücudumuzun olağan işleyişi için gereklidir. Fakat bu besinler günlük yiyeceklerimizde her zaman yeterli miktarda mevcut değildir. Dolayısıyla, vücutta bunların seviyelerini korumak için besin maddesi takviyesine ihtiyaç duyulmaktadır. Supradyn vitamin eksikliği problemini çözen ve bu tür eksikliklerin ortaya çıkmasını önleyen türden bir destektir. Hastalık döneminde ve vücudunuzun daha fazla vitamin ve mineral seviyesine ihtiyaç duyduğu zamanlarda yeterli miktarda vitamin ve mineral sağlar.


Supradyn All Day Kullananlar/Kullanıcı Yorumları
bir haftadır kullanmakta olduğum supradyn all day . içinde bütün vitamin ve mineraller mevcut imiş. aşırı derecede kuvvetli bir etkisini görmedim.

Supradyn All day 15 tablet kullanıyorum ve her gün sahurda bir adet alıyorum. Güneşin altında ve yoğun çalışmama rağmen kendimi enerjik hissettiriyor.Bayer tarafından üretilen Supradyn All Day zengin içeriği ile çok çeşitli faydaları içeren bir ilaçtır. 8 mineral ve oligo elementlerle kombine

supradyn all day yorumları kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi acaba .Sizce yararı olur mu? dinç durmak için bu sene ygs'yede çalışıyorum malum 150 yıllık bayer kalitesi de var içinde 14 vitamin 12 mineral + Koenazim Q10 var.suyun içerisine atılarak mı yoksa, yutularak mı tüketildiği merak edilen vitamin ve enerji vermesi maksadıyla kullanılan.


Siz de bu supradyn all day ürününü denedi iseniz tecrübelerinizi kullanıcı yorumu yazarak diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

5 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. Supradyn All Day değilde Pharmaton iyi. Kardeşim kullanıyor gerçekten faydasını gördü

    YanıtlaSil
  2. arkadaslar bende supradyn all day ver ve sabah akşam 1 tane yutuyorum bide eczacım dedimarincap balıkyagı hapi kullanıyomyanında sizce bu dogrumuu

    YanıtlaSil
  3. Birkaç doktor tavsiyesi ilaç kullandım. Ancak en son kullandığım Supradyn all day kendimi daha iyi hissettirdi. Sabahları günde bir tablet aldığımda sanki o gün yorgunluk hissetmiyordum. Halende kullanıyorum ve hissetmiyorum. Belki psikolojik belki gerçekten ilacın fiziksel etkisi. Bilemiyorum. Ama iyi geldiğine eminim. Sizler ile de paylaşmak ve kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye etmek istedim.

    YanıtlaSil
  4. Supradyn Energy Focus uzun süreli vitamin deneyimlerimden sonra bana iyi gelen tek vitamindir. vücudun ihtiyacına göre değiştiğine inanıyorum alınması gereken vitaminin belki bu yüzden bende işe yaramış olabilir ama uzun bir süredir grip dahi olmamamı bu vitamine bağlıyorum. artan fiyatlarına rağmen pozitif etkilerinden dolayı kullanmaya devam .

    YanıtlaSil
  5. Yıllar önce gücüm tükendiginde eski süpradinlerden kullanırdım.çok iyi gelirdi.yerimde duramazdım.tekrar kullanmak istiyorum.Eskisi acıktırırdı yeniler nasıl acaba.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski