Böbrek Taşı Düşürme Yöntemleri
Böbrek taşı düşürmenin ne kadar ağrılı ve acılı olduğunu bilmeyenler olabilir.Ancak bir defa bu olay başınıza geldiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.Böbrek taşı düşürmek için araştırma yaptığınızda karşınıza pek çok farklı yöntem çıkacaktır.Fakat bazı kimseler bu yöntemlerden fayda görürken bazıları hiç bir fayda görmeyebilir.Bu tamamen Böbrekte oluşan taşın büyüklüğü veya insanın bünyesi ile alakalı olabilir.Böbrek taşı düşürmek için İnternet üzerinde insanlar arayış içerisinde çünkü Böbrek taşı ağrısı zaman zaman o kadar şiddetlenir ki,insan bu acıya dayanamaz hale gelir.Böbrek taşı ağrısını dindirmek ve Böbrek taşını düşürme yöntemlerini sizlerle paylaşacağız.


Öncelikle Böbrek taşı fazla büyükse bunun Böbrek kanalında düşmesi veya Bitkisel yöntemler ile düşmesi çok zor bir olaydır.Bu tür vak'alar için mutlaka bir Böbrek taş kırma merkezine başvurmanız gerekir.


Böbrek taşı düşürmek için Doğal Bitkisel Yöntemler
Böbrek taşına doğal çözüm üreten makalemizde sizlere evinizde deneyebileceğiniz yöntemler ile ağrısız acısız Böbrek taşı düşürme yöntemlerinden bazıları hakkında bilgi vereceğiz.

  • Böbrek Taşı düşürmek için Altın Başak otunun iyi geldiği rivayet edilmektedir.
  • Böbrek taşı düşürmek için Evde yapabileceğiniz farklı bir yöntemde Yoğurt suyu tüketmektir.
  • Kivi tüketmenin Böbrek taşı düşürmeye yardımcı olduğu belirtilmektedir.
  • Gileboru bitkisinin Böbrek taşı düşürmede etkili olduğu bilinmektedir.
  • Muşmula veya Beşbıyık adıyla da bilinen bitkinin meyvesinde bulunan çekirdeklerin kırılarak kaynatılarak içilmesinin iyi geldiği bilinmektedir.
  • Böbrek taşına iyi gelen bitkisel ve doğal bir yöntem ise Avakado yaprağının kaynatılarak çay gibi içilmesidir.Böbrek ağrısı için bitkisel bir yöntemdir.
  • Böbrek taşını eriten diken olarak ta bilinen Kuşkonmaz dikeni (demir dikeni ,deve dikeni veya çoban çökerten olarak bilinir) Suda kaynatılıp çay gibi içilirse Börek taşını eritir.Böbrek taşını eriten diken hakkında detaylı bilgi için linke tık tık..
  • Böbrek taşı düşürmek için evde yapabileceğiniz yöntemlerden birisi de Mısır püskülü Kürü'dür.Kurumuş Mısır püskülü kaynatılarak ılıdıktan sonra içilir.Evde Böbrek taşı düşürmek için farklı bir bitkisel yöntem ise Çoban kesesi bitkisidir.Çoban kesesi Böbrek taşlarını düşürmede ve böbrek ağrı ve sancısını azaltmada bitkisel bir yöntem olarak kullanılmaktadır.Çay gibi hazırlanıp için bir miktar bal ve limon sıkılarak tatlandırılıp,içilebilir.
  • Böbrek taşını düşürmek için Kuşkonmaz bitkisinin taş ,kum dökücü özelliği olduğu bilinmektedir.
  • Ayrık Otu kökü kullanmakta Böbrek taşı düşürmek için uygulanabilecek doğal bitkisel yöntemlerden birisidir.


Makalemizde yer alan Böbrek taşı düşürme yöntemleri farklı kaynaklardan edinilmiş bilgilerdir.Kesinlikle doktor tavsiyesi yerine geçmez.Böbrek taşı ile ilgili sorununuz için öncelikle mutlaka hekiminize başvurunuz.

Böbrek Taşı Düşürme yöntemleri hakkında sizin bildiğiniz veya uyguladığınız farklı bir yöntem var ise yorum yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski