Bim Mağazaları 6 Mart Cuma günü Huawei Y5 akıllı cep telefonunu 899 TL satışa çıkartacağını duyurdu.Şimdi Herkes Huawei Y5 Cep telefonu almadan önce  kullanıcı yorumlarını merak ediyor.Bu telefonla ilgili olumlu ya da olumsuz yorumları okuyup kararını öyle vermek istiyor gibi görünüyor.Şu an Bu telefonu almak isteyenler Huawei Y5 nasıl bir telefon,Huawei Y5 alınır mı? Huawei Y5 kullananlar Memnun mu gibi kullanıcı yorumlarını araştırıyor. Huawei Y5 hakkında ki inceleme ve yorumlara gelin hep birlikte göz atalım.

huawei y5 kullananlar
Huawei Y5 

Bim zaten daha önce de bu telefonu 2019 yılında mağazalarında satışa sunmuş ve büyük ilgi görmüştü.Bu gördüğü ilgiden memnun kalmış olacak ki Huawei Y5 telefonu 2020 de yeniden mağazalarında satışa koydu.Daha önce telefonu alamamış olanlar ürünü görünce ucuza alacakları için çok sevindi.Çünkü aynı ürün bilinen diğer teknoloji sitelerinde 999TL ile 1299 TL aralığında fiyatlardan satılıyor.Bu yüzden vatandaşlar daha ucuz ve ekonomik olduğu için Bim mağazalarından almayı tercih ediyor.

Huawei Y5 kullanıcı yorumları; Bu Telefonu zaten Bim üretmiyor sadece satışına aracılık ediyor. Huawei markası zaten kalitesini ispat etmiş bir marka bu yüzden düşünmeye hiç gerek yok.Zaten bir çok marka buna apple de dahil lisansla uzak doğuda üretiliyor.Tabi bu ürünü alıp almamak tamamen sizin ekonomik durumunuz ile alakalı ,siz kullanmasanız bile ortaokula veya liseye geçen genç çocukların kullanımı açısından ideal bir ürün,haa ben paraya kıyarım en iyisini alırım falan derseniz sizi tutan yok gidin bastırın parayı samsung,xiaomi,ayfon falan alın.

Huawei Y5 Yorumları

Huawei Y5 tam bir fiyat performans ürünü fiyatı 1000 TL altında alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim. Hafizasını istediğiniz gibi yükseltebilirsiniz bunun yanında 150 gramın altında olan ağırlığı ve ergonomik yapısının yanı sıra 5.7 inç ekranı ile istediğiniz oyunu rahatça oynayabilirsiniz.Ben şu ana kadar telefonda donma kasma görmedim.Benim gibi cebini düşünen ,ekonomik fiyata iyi bir telefon sahibi olmak isteyenler kaçırmasın derim.


Huawei Y5 İnceleme ve daha fazlası için Tekno Analizim tarafından hazırlanan video'ya bir göz atın derim.




Huawei Y5 2019 Siyah Akıllı Telefon Özellikleri
Daha Geniş Bir Dünya Gör

HUAWEI Y5 2019, 5.71“ damla çentikli ekranı, doğadan ilham alan bir tasarım ortaya koyuyor ¹. %84.6 geniş ekran/gövde oranına sahip, mükemmel ve canlı ekran², eğlence veya oyun ihtiyaçlarınız için daha büyük bir dünya ortaya koyuyor.

Sizin Kadar Eşsiz

HUAWEI Y5 2019'daki suni deri kaplamanın verdiği hazzı her kullanımda yaşayın. Bu çevre dostu malzeme, işlevsellik ve sanatın birleştiriyor. Suni derideki işçiliğin mükemmelliğini hissedebilir ve modayı teknolojiyle birleştirmenin güzelliğine tanık olabilirsiniz. Bu malzeme ayrıca parmak izi bırakmayan, aşınmaya dayanıklı ve kirlenme önleyicidir, böylece daha az endişelenip hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

Size Özel Anları Aydınlatın

Fotoğraflarınız, 13 MP ana kamerada bulunan büyük f/1.8 diyafram objektifi üzerinde%50 daha fazla ışıkla³ aydınlanacaktır. Daha net fotoğraflar ile daha iyi anlar yakalayın ve tüm fotoğraflarınızda daha net ayrıntılar görün

Daha Özgüvenli Selfie'ler

HUAWEI Y5 2019 ile daha özgüvenli selfie'ler çekin. 5 MP kamera yüzünüzün en iyi şekilde görünmesini sağlayacak. Çarpıcı selfie'leriniz, Akıllı Güzellik özelliğini kullanarak her fotoğrafta doğal güzelliğinizi her zamankinden daha fazla ortaya çıkaracaktır.

Anılarınızı Kaydedin

Dahili 16 GB ROM⁴ depolama alanı müzik, fotoğraf ve uygulamalarınız için daha fazla alan sağlar. İstediğinizi saklayabilir ve anılarınızı daha büyük depolama alanı ile toplayabilirsiniz.

Uzun Süren eğlence

Büyük 3020 mAh pil ve akıllı güç tasarrufu teknolojisi, eğlence ve oyun için daha fazla zaman sağlar. HUAWEI Y5 2019, 16 saate kadar video oynatımı, 74 saate kadar müzik dinleme ve 4G internetle gezinme için 10 saate kadar dayanır.

Daha Hızlı Tanının

HUAWEI Y5 2019, telefonu kaldırdığınızda yüzünüzü otomatik olarak tanımaya başlar. Yüzünüzü akıllıca haritalandırmak için 1024 yüz özellik noktası kullanarak, cihazınızı saniyeler içinde, düşük ışıkta bile rahatlıkla açabilirsiniz.

Kolaylıkla Aynı Anda Bir Çok İşi Halledin

EMUI 9.0, gelişmiş Android 9 ile eşleştirilerek, daha akıcı bir deneyim için sistem hızı geliştirmeleri ve akıllı bir Telefon Yöneticisi sunar. Ek olarak, HUAWEI Y5 2019, önceki nesillere göre daha akıllı ve daha verimli olması için 12 nm'lik bir yonga seti ile donatılmıştır.

Partiyi Başlatın

Parti Modu özelliği, herhangi bir zamanda veya herhangi bir yerde bir parti yapmanıza veya bir partiye katılmanıza olanak sağlar. Aynı şarkıyı aynı anda çalması için farklı Huawei telefonları ayarlayabilirsiniz.

Çift SIM, Daha Fazla Erişilebilirlik

Eşsiz bağımsız üç kartlı yuva tasarımı, Çift SIM'e⁶ izin verir ve 512 GB'a kadar Micro SD kartı destekler.⁷Düzgün bağlantı için aynı anda çift 4G ve çift VoLTE⁸ den yararlanabilirsiniz.

Göz Konforunuz İçin Sertifikalandı

HUAWEI Y5 2019, daha rahat bir okuma deneyimi sunan Eye Comfort Mode ile gözlerinize bakıyor. Ekran, zararlı mavi ışığı engellemek için TÜV Rheinland tarafından onaylanmıştır.

Siz de Huawei Y5 kullanıcısı iseniz bu ürünü Bim veya diğer Teknoloji sitelerinden de almış olsanız ürün ile alakalı görüş tavsiye ve şikayetlerinizi bizlerle yorum yazarak paylaşabilirsiniz.


Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski