Mavi serum saç çıkartıyor mu?
Uraw Kozmetik tarafından formüle edilip piyasaya sürülen mucize iksir olarak adlandırılan ve Saç dökülmesi yaşayan erkekler tarafından rağbet gören Mavi Serum hakkında inceleme yaptık.

dökülen saçlara serum
Uraw Mavi Serum

Mavi Serum gerçekten işe yarıyor mu? Bu konuda internet üzerinde pek çok olumlu yorumla karşılaştım ama yine de temkinli yaklaşmakta fayda var. Tabi Uraw Kozmetik ürünü olan Mavi Serum bu kadar popüler olup yüksek satışlar yapınca ,hop peşinden başka markalarda aynı ürünü piyasaya sürdüler,fakat sonradan piyasaya giren markaların ne kadar etkili olduğu konusunda olumlu bir yorum duymadım o yüzden illa ki denemek istiyorsanız bu işin uzmanı olan aynı zamanda bir eczacı firması olan Uraw kozmetiği tavsiye ederim.Sonuçta Uraw Kozmetik Mavi Serum adlı ürünü sağlık Bakanlığı onaylı Eczanelerde satış yapıyor.Üstelik pek çok ünlü sima bu ürünün reklamında yer aldı. 

Mavi Serum üreticisi Uraw Kozmetik ayrıca ürünün içeriğinde pek çok bitkisel ekstraktı bulunduğunu ve bu nedenle ürünün etkili olup saç çıkartmaya yardımcı bir ürün olduğunu belirtiyor.İçende bulunan bazı bitkisel Ekstraktlar ise şöyle mavi serum; içeriğinde yer alan keratin sayesinde saçların onarılmasına ve güçlenmesine, Atkuyruğu bitkisi ekstraktı sayesinde saç uzamasına ve saç dökülmesinin yavaşlamasına, Organik Beyaz Acı Bakla sayesinde saç oluşumunun desteklenmesine, Çentiyan Kökü Özü sayesinde ise saç dökülmelerini hızlandıran sebum salgısının azaltılmasına yardımcı olur.

Arkadaşlar Bu tür mavi su,mavi mucize diye anlatılan mavi serum muadili ürünleri kullanırken çok dikkatli olmak gerekiyor.Çünkü uzun vadede nelere yol açabileceğini ,ne tür yan etkiler meydana geleceğini bilemiyoruz.Sonuçta içinde hormon içerdiğini düşünüyorum,Bu nedenle bu tür ürünleri kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışmakta fayda var.

Piyasada Mavi serum adı altında binox,merdin ,mavi iksir,mavi su,saç çıkartan serum adı altında pek çok taklit ,benzer ürün yer almaktadır.

Mavi serum Kullanıcı Yorumları
Sizler de Mavi Serum hakkında ki yorumları merak edip buraya kadar geldiniz.mavi Serum hakkında internet üzerinde bir çok satış sitesinde ve forumlarda pek çok yorum var ama önemli olan sizin ne düşünüp,ne hissettiğiniz.Siz şayet bu ürünü denediniz veya çevrenizde mavi serumu denemiş olanlar varsa olumlu yada olumsuz kullanıcı yorumunu altta yer alan yorum kutucuğuna yazarak,bu ürünü merak eden yada kullanmak isteyip'te tereddütte kalan ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Soru:ürüne başladıktan ne kadar süre sonra saç oluşumu başlıyor ve hangi aya kadar yeni saç oluşturuyor ?

Cevap:1- 2 aylık düzenli kullanımda Uraw Blue Hair Serum ( Mavi Serum ) etkisini gösterir derecede tüylenmeler oluşturmaya başlayacağı öngörülmüştür.
Uraw Blue Hair Serum ( Mavi Serum ) 4-6 aylık kullanım süresinde saçlarınız çıkmasına ciddi anlamda yardımcı olur.
Çıkan saçlarınız, Uraw Blue Hair Serumu ( Mavi Serum ) bıraktıktan sonra dökülmez.

Soru: iğneli tarak kullanmayı tavsiye ediyor musunuz kaç gün kullanmalı ?
Cevap:Roller kullanımını öneriyoruz. tüylenmeler çıkana kadar kullanıyorsunuz.

Mavi Serum Satış Fiyatı Şu an için resmi internet sitesinde 139 TL.


8 Yorumlar

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

  1. çok güzel faydalı bir içerik teşekürler

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar ben 6 ay kullandım saçta tüylenmeler oluyor lakin bırakınca hepsi döküldü.Yalnız Uraw markası bu mavi serumun en kalitelisi,piyasada bir sürü sahte mavi su dolaşıyor dikkatli olun.

    YanıtlaSil
  3. Adamlar iade garantili dediler.Saç Çıkmazsa iade edicem.umarım gerçekten saç çıkartıyordur. mavi su mucize diyorlar.bakalım deneyip göreceğiz.

    YanıtlaSil
  4. Ben kullanıyorum ilk 4 ay minoxil kullandım artış oldu ama 5. Kutuyu almaya gittiğimde eczacı uraw mavi serum tavsiye etti daha etkili olduğunu ve roller ile birlikte kullanmamı söyledi şuan ciddi bir artış var hangisi deseniz tabiki eczaneden aldığınız uraw mavi serum ve saç roller derim kendim yaşadım kullaniyorum

    YanıtlaSil
  5. Saçın çıktığı yok ben kullandım hiçbir işe yaramadı üç şişe kullandım boşuna uğraşmayın ektirin

    YanıtlaSil
  6. Admin paralı reklam yapmış gibi bir yazı yazmışsın uraw saç çıkarmaz ve sahtedir Türkiye de mavi serumu ilk üreten binox markasıdır yani bingöllü fatih in markasıdır adam 2015 yılında kısıtlı satışa başladı ürünü geliştirdi şuanda Türkiye de tüy değil bildiğin saç çıkaran tek ürün binox markasıdır Bingöllü fatih el ile yaptığı için aşırı talebe karşılık veremeyip sipariş alımını uzun aylar durdurmuştu o sırada boşluğu bu sahtekar firma doldurdu reklamlar ile ve Google de araştırın kimyasal tespit edildiği için sağlık bakanlığı toplatma kararı aldı bitkisel tek ürün binox ve orjinal

    YanıtlaSil
  7. Ya gerçekten saç çıkarsa -ki ülkede bu kadar potansiyel müşteri var iken- acaba bu fiyata verirler mi? Sanmam. Mantıksız.

    YanıtlaSil
  8. 4 şişe urav kullandım ama sac çıkarmadı alakası Yok en garanti sac Ekim kılınık Keri oda kurumsal olmalı iyi araştırılmalı fırma

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski