A101 Bebek Bezi Soffio
Son günlerde bebek bezi reklamlarında rekabet kızıştı .Piyasaya belli markaların yanında market zinciri olarak ünlenen markaların kendi marketlerine özel yaptırdıkları bebek bezleri de yerini aldı.Bunlardan birisi de A101 Market zincirinin kendi markası olan Soffio bebek bezi.
A101 Soffio Bebek bezi

Bu durumda haklı olarak tüketiciler bebekleri için Soffio bebek bezini kullanıp kullanmama konusunda araştırmaya başladı.Malumunuz Soffia Bebek bezi bilinen diğer markalara nazaran fiyat olarak oldukça ekonomik bu yüzden bebeği olan aileler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

A101 Bebek bezi Soffio markasında memnun olan da var memnun olmayıp şikayetçi olanda,tabi bunun kararını yine kullanıcı verecek. Bana göre burada en önemli kıstas pişik yapıp yapmadığı,şayet pişik yapmıyorsa neden aynı bez için daha fazla para vereyim ki?

A101 bebek bezi hakkında daha önce hiç yorum yapılmadıysa neden ilk yorum yapan siz olmayasınız ki? Böylece diğer annelere ve tüketicilere de bir faydanız olmuş olur.Kullanıcı yorumları için şimdiden teşekkür ederiz.Eminim bu yorumun pek çok tüketiciye faydası olacaktır.

Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski