Youplus Multi Ener-G Multivitamin Nedir? Ne işe yarar,faydaları ,Youplus Multivitamin Kullananlar tarafından yapılan kullanıcı yorumları hakkında merak edilenler..

youplus energy

Youplus Multi Ener-G Multivitamin Nedir

YouPlus Multi Ener-G içerdiği güçlü bitkisel extrakı ile zenginleştirilmiş bir vitamin takviyesidir.Yoğun çalışma şartlarında ihtiyacınız olan vitamin ve mineral içeriğinizi karşılayarak daha dinç ve daha canlı olmanızı sağlar.Abdi İbrahim firması tarafından üretilen Youplus Multi Energy adından da anlaşılacağı gibi tam bir enerji deposudur.

Youplus Ener-G Multivitamin İçeriği

Guaran,Ginseng ve Green tea yani yeşil çay ile formüle edilmiş tamamen doğal ve bitkisel bir gıda takviyesidir.İçeriğinde ayrıca insan bünyesi için faydalı olacak Demir,Çinko,Selenyum,C Vitamini,B12, E Vitamini,Folik asit ve Koenzim Q10 gibi vitamin ve mineraller barındırır.

YouPlus Multi Ener-G Ne İşe Yarar ,Faydaları Nedir?

Youplus Multi Energy 30 tablet günlük ihtiyacınız olan vitamin ve mineral deteği ile gün içerisinde canlı ve zinde kalmanızı sağlar.Özellikle içerdiği guarana bitkisinden gelen kafein,Yeşil çay ,Ginseng ve Koenzim Q10 sayesinde yoğun iş temponuz hiç düşmez,yorgunluk ve bitkinlik hissetmezsiniz.

Youplus Energy G Multivitamin Yan etkisi zararı var mı?

Gıda takviyesi olarak alınan vitamin ve mineraller kesinlikle doktor kontrolünde kullanılmalıdır.Her insanın bünyesi faklı olduğundan vitamin kullanan kimselerde çok seyrek olarak farklı alllerjik reaksiyonlar görülebilir.Youplus Energy multivitamin ürünü için şu ana kadar alerjik reaksiyon veya farklı semptomlar bildirilmemiştir.Bu vitamin takviyesini kullanırken herhangi bir yan etkiye maruz kalırsanız ilacı almayı bırakın ve derhal bir hekime müracaat edin.

youplus multi energy
YouPlus Ener-G 30 Tablet nasıl Kullanılır?

Youplus Multivitamin Energy tablet Sabahları kahvaltıdan yaklaşık yarım saat sonra bir miktar su ile alınır.Şayet Akşamları çalışıyor ve kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız Akşam yemeğinden sonra da alınabilir.

YouPlus Ener-G Nerede Satılır?

YouPlus Energy Multivitamini tüm anlaşmalı Eczanelerden temin edebileceğiniz gibi İnternet üzerinde bulunan güvenilir alışveriş sitelerinden de sipariş verebilirsiniz.

Youplus Energy sahte olup olmadığını nereden anlarım?

Abdi İbrahim firması Türkiye’nin sayılı ilaç firmalarından birisi olup tüm ürünler Faturalı bandrollü ve hologram içerir.Sahte olma riskine karşı mutlaka eczaneler üzerinden satışı yapılan ürünleri tercih ediniz.

YouPlus Energy 2020 Fiyatı Nedir?

Youplus Energy G fiyatı 2020 için en çok bilinen alışveriş sitelerinde 30 Tablet 35 TL gibi uygun bir fiyata satılmaktadır. Youplus Eczane fiyatını öğrenmek için size en yakın Eczaneden bilgi alabilirsiniz.

Youplus Ener-G Kullananlar Yorumları

Youplus Ener-G kullananlar tarafından yapılan yorumların büyük çoğunluğu olumlu yorumlardır.Youplus kullanıcıları yaptıkları yorumlarda ürünün başarılı bir vitamin takviyesi olduğunu belirtmişlerdir.Siz de Youplus Energy kullananlardan birisi iseniz ürün ile görüş ve önerilerinizi bu ürünü almak isteyenlere rehber olması amacı ile yorum yaparak paylaşabilirsiniz.

Emrah/ Erzurum

1 ay önce kullanmaya başladım.Önceleri sabahları kendimi aşırı yorgun ve bitkin hissediyordum.yataktan kalkmakta zorlanan ben Youplus ile tanıştıktan sonra maşallah zıpkın gibiyim.Bu vitamin takviyesine gerçekten ihtiyacım vardı.Abdi İbrahim gerçekten iyi iş çıkartmış.

Selim/İstanbul

Geceleri çalışıyorum ve ilerleyen saatlerde gerçekten gözlerimi açmakta zorlanıyordum.Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine youplus keşfettim,şimdi sabaha kadar uykuya yenilmeden dinç bir şekilde çalışıyorum.Gerçekten uyarıcı etkisi var.özellikle benim gibi sabaha kadar çalışanlar için şart diye düşünüyorum.

Mustafa/İzmir

Youplus almadan önce içeriğini baya inceledim benzer vitamin takviyelerinin fiyatı gerçekten çok yüksek.Yerli firma olması sebebi ile tercih ettim.İthal ürünlere boşa para vermeye gerek yok.Koenzim q10 tek başına bile pahalı bu kadar komplex bir ürün bu uygun fiyattan kaçmaz.

Barış/Kayseri

Eczanede 50 TL satılan ürünü internetten 35 Tl fiyata bulunca aldım.Gerçekten tam bir fiyat performans ürünü.B 12 oranı biraz düşük ama sadece b12 için alacak olan zaten gitsin B komplek alsın.


Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski