Derin Dondurucu Tavsiyesi Dondurucu Kullananlar Yorumları


2020 Kurban bayramının yaklaştığı bu günlerde tüketiciler Dondurucu arayışına hız verdi.Hangi Dondurucuyu alacağına karar veremeyen insanlar bu konuda tavsiye ve yorumlara ihtiyaç duyuyor.Genel olarak dondurucu almak isteyenlerin sorunu hangi dondurucu daha iyi,yada hangi dondurucuyu almalıyım? Statik dondurucu mu,yoksa No frost olanı mı almalıyım? gibi sorular kafanızı meşgul ediyorsa doğru yere geldiniz.

sandık tipi no frost


Statik Dondurucu ile No Frost Arasında ki Fark

Statik Dondurucu No frosta göre Daha az enerji sarfiyatı yaparken No frost bir miktar daha fazla enerji harcar fakat Statik Dondurucular da karlanma yaratacağı için bu buzun yıl içerisinde dolabı kapatıp,karlanma yada buzlanmanın eritilerek temizlenmesi gerekir.No frost Buzdolabı Soğuk havayı üfleyerek soğuttuğu için böyle bir işleme gerek yoktur.Bu yüzdendir ki Statik buzdolabı yada dondurucularda A++ enerji seçeneği daha yaygın bulunmaktadır.No frost olanlar ise genel olarak A+ enerji sınıfı cihazlardır.

Hangi Derin Dondurucuyu Almalıyım Dondurucu Tavsiyesi


Derin Dondurucular yatay sandık tipi ve çekmeceli olmak üzere 2 tip olarak satılmaktadır.Ev tipi olarak kullanmak istiyorsanız mutlaka çekmeceli derin dondurucu almanızı tavsiye ederim.Çekmeceli Derein dondurucularda sakladığınız Gıda ürününü düzenli olarak sakladığınız için bulması ve kullanması daha kolaydır,ancak sandık tipi içerisine koyduğunuz Gıdalar üst üste konduğunda bir süre sonra aradığınızı bulmakta zorlanacağınız için tavsiye edilmez.

Genel Olarak No Frost Dondurucular Statik olanlara göre daha fazla enerji harcamasına rağmen kullanım bakımından daha fazla tercih edilen ürün grubunda yer almaktadır.Ancak tüketiciler bu ayırımı çok iyi bilmedikleri için daha ucuz olan ve buzlanma yaparak soğutan statik dolapları tercih etmektedirler.Statik buzdolapları yada dondurucular enerji bakımından daha vantajlı durumdadır.Ancak buzlanma yaparak soğuttuğu için yılda en az 1 kez dolap kapatılarak buz çözdürülüp iyice temizlenip havalandırılmalıdır.

en iyi dondurucu

 Piyasada bulunan En iyi No frost Dondurucular


Uğur UED 5168 DTK NF A+ Derin Dondurucu ;5 çekmeceli A+ Enerji sınıfı 162 LT toplam net hacimi bulunan dolap, yıllık Enerji tüketimi 230 KWH

Uğur UED 7246 DTK NF D/S A+ 261 lt Çekmeceli Derin Dondurucu; 7 Çekmeceli A+ Enerji sınıfı 261 LT kapasiteli dondurucu Günlük 0,797 Kwh enerji tüketir.

Altus AL 609 ENF Derin Dondurucu; 6 çekmeceli A+ Enerji sınıfı 270 LT kapasiteli dondurucu yıllık 282 Kwh enerji tüketir.

Samsung RZ32M7520SA Çekmeceli Derin Dondurucu 330L; 4 çekmeceli 7 Raf sayısına sahiptir.A+ enerji sınıfı 315 LT kapasiteye sahiptir.Yıllık enerji tüketimi 350 KWH

Vestel CD-ML1102 W NF A+ 250 lt 4 Çekmeceli Derin Dondurucu;4 Çekmeceli 2 adet döndurucu bölmesi bulunan bu derin dondurucu A+ enerji sınıfı ve 250 LT Brüt 194 LT net hacime sahiptir..Yıllık 266 Kwh enerji tüketimine sahip.

Grundig GFNE 7290 A+ 7 Çekmeceli No-Frost Derin Dondurucu; 7 Çekmeceli A+ Enerji sınıfı 290 LT hacime sahip yıllık 306 Kwh enerji tüketir.

Bosch GSN33VW31N A++ 246 lt No-Frost Çekmeceli Derin Dondurucu; 7 Çekmeceli A++ enerji sınıfı 246 LT hacime sahip bu ürün yıllık 225 Kwh enerji tüketir.

Siz de Seçtiğimiz derin donduruculardan fiyat olarak kendinize uygun olanı seçebilirsiniz.Derin Dondurucu almak isteyen ancak karar vermekte zorlanan tüketicilere yardımcı olmak adına derin dondurucu kullananlar yorumları ile destek verirlerse memnun oluruz.

Bizim seçtiğimiz derin dondurucu ürünler genel olarak piyasada en çok rağbet gören ve en çok satılan Derin donduruculardır. Kullananlar tarafından genel anlamda kullanıcı memnuniyeti yüksek bulunan ürünlerdir.



Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski