Corona Virüs Nedeniyle Kuaförler kapanınca herkes Evde Ağda nasıl yapılır? Evde Çam sakızı ağda Nasıl hazırlanır? Evde kolay Epilasyon nasıl yapılır?Çam sakızı ağda uygulaması nasıl yapılır?  sorularına cevap aramaya başladı.


Tüm Dünyayı etkisine alan Covid-19 pandemisi nedeniyle ülkemizde Kuaför ve epilasyon salonlarının kapanması kararı sonrası ,kadınların bir çoğu  istenmeyen tüylerden kurtulmak için eski yöntemlere dönmek zorunda kaldılar.Anne ve Anneannelerimizin sıklıkla kullandığı bir yöntem olan Evde Çam Sakızlı Ağda,insanların evde kalmak zorunda kaldığı bu Corona günlerinde yeniden popüler oldu.



Ancak en önemli konu epilasyon salonlarına alışkın olan günümüz hanımlarının büyük çoğunluğu Evde Çam sakızı Ağda yapmayı bilmiyor.Doğal olarak bunu da internet üzerinden öğrenip uygulayacak ve kadife gibi pürüzsüz bir görünüme yeniden sahip olacaklar.Peki Evde Çam Sakızı ağda nasıl hazırlanır ???



ÇAM SAKIZI AĞDA NASIL HAZIRLANIR? NASIL UYGULANIR?

Küçük bir kapta bir miktar su kaynatın,bu küçük bir tencere veya bir cezve olabilir.
Almış olduğunuz Çam sakızı ağdası kutusunu sıcak su içine oturtun.
Bu esnada içerisine su kaçırmamaya dikkat edelim.



Yaklaşık 10-15 dakika sonra sakız kıvamına gelen yapışkan ağdayı kullanmadığınız eski düz bir kap içerisine alın. Dayana bileceğiniz sıcaklıkta olduğuna emin olun.Ağda biraz ılıdıktan sonra ağdayı sakız gibi uzatıp elinizle ikiye katlayın .Çam sakızı ağdasını istenmeyen tüylerin olduğu bölgelere (Kol,bacak gibi ) yapıştırın.Ağdayı istenmeyen tüylerin olduğu bölgeye iyice yayın ve iyice yapıştığından emin olun.Tüylere yapışan ağdayı hızlıca çekerek istenmeyen tüylerden kurtulun.Bu işlemi tüylerin tamamı yok olana kadar tekrarlayın. Temizlenen bölgeyi ılık sabunlu suyla güzelce yıkayıp temizleyin.İşte evde ağda yapmak bu kadar basit,Şimdi sizde evde Çam sakızı ağda yaparak istenmeyen tüylerden epilasyona gitmeden kurtulabilirsiniz.

Post a Comment

YORUM YAZIP, GÖNDERME KONUSUNDA SIKINTI ÇEKENLER OLDUĞUNU SIK DUYUYORUM. ARZU EDENLER İÇİN YORUM GÖNDERME YOL HARİTASI:

1-Yorumunuzu yazın
2-“Yorum eklemek için bir kimlik seçin”i tıklayın
-“gmail” hesabınız varsa, o gözükür, onu seçin
-“gmail” hesabınız yoksa, “adı/URL” bölümünü seçin. “Adı” kısmına görünmesini istediğiniz şekilde adınızı yazın. URL’yi boş bırakın (eğer bir bloğunuz veya websiteniz yoksa)
3-“Devam”ı tıklayın
4-“Yayınla” tuşuna basın.

YORUMLARINIZ ÇOK DEĞERLİ, TEŞEKKÜRLER :)Bu Konuda İlk Yorum Yapan Siz olun...

Daha yeni Daha eski