Uraw Kozmetik tarafından piyasaya sürülen B5 Forte Şampuan reklamları son günlerde sıkça televizyonlar da karşımıza çıkıyor.Bizde Uraw B5 Forte Şampuan kullananlar ne diyor,b5 forte şampuan nedir,gerçekten etkili mi? Hangi saçlarda kullanılıyor diye şöyle bir bakalım,kim nasıl yorum yapmış araştıralım dedik.

Uraw B5 Forte Hair Şampoo

Uraw B5 Forte Hair Şampoo Nedir?
Resmi İnternet sitesi Uraw kozmetik sitesinde Ürünün Kadın ve erkelerde saç dökülmesini yavaşlattığı,Saç derisinde canlandırıcı etkisi ile saç köklerini uyardığı,saç derisinde kan dolaşımını hızlandırarak saçları nemlendirmeye teşvik ettiği belirtilmiş. 

B5 Forte Şampuan Kullanımı:Avuç içine dökülen şampuan saçlara ve saç derisine masaj yapar gibi yerdirilir, bir kaç dakika beklenip bol su ile durulanır.Kuru saçlar için haftada 2 kez uygulanır.

B5 Forte Şampuan Fiyatı: Ürün Fiyatı şu an alışveriş sitelerinde 170 TL Civarı ancak resmi satış sitesi uraw.com.tr de 129 TL'den satışa sunulmuş durumda.

Uraw B5 forte şampuanın reklam yüzü olarak bilinen Şenol İpek'te Youtube kanalında ürünün saç dökülmesini önlediğini ve saçlara inanılmaz hacim ve parlaklık kazandırdığını söylüyor. İzlemek isteyenler için  youtube linki burada

Uraw B5 Şampuan kullanıcı yorumları için internet üzerinde yapılan yorumları merak eden ziyaretçilerimiz ; şu an  ürün piyasaya yeni çıktığı için ve aynı zaman da b5 forte şampuan kullananlar başlıklı yazımız yeni yayına alındığı için yorumlar yer almıyor olabilir, Bu nedenle siz bu ürünü denediyseniz,yorumlarınızı  tecrübelerinizi diğer kullanıcılar ile paylaşarak olumlu veya olumsuz yönlerini diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Hadi ilk yorumu yapan siz olun!!!
Daha yeni Daha eski